L'adequació del parc de la Fila d'Alfafar molt avançada

L'adequació del parc de la Fila d'Alfafar molt avançada

L’àrea d’Ordenació del Territori de l’Ajuntament d’Alfafar va iniciar les obres d’adequació de la zona verda de la Fila, i hui dia van molt avançades.

Aquest parc que compta amb una superfície de 1.990 metres quadrats i està situat entre l’Avinguda Reis Catòlics i el carrer Alacant s’arreplega dins del Pla Provincial de Cooperació d’Obres i Serveis (PPOS 2016).

En aquest espai podran gaudir les famílies d’Alfafar, ja que té diversos usos adaptant-se als suggeriments veïnals i a l’entorn en el qual es troba, un centre escolar es troba molt pròxim. És un parc accessible a totes les persones del municipi i en la seua construcció s’ha tingut en compte una política de perspectiva de gènere, on es té en consideració a les persones que majoritàriament faran ús d’aquest parc, les famílies.

En l’actualitat ja es pot veure el passeig central que organitza el recorregut interior del parc. Disposarà d’ombreig natural i pèrgoles per a assegurar el benestar de les persones que siguen usuàries. A més, en la part lateral, ja es pot observar el passeig que permet accedir a la zona fitada i aïllada de pipi-can, per a les mascotes, sense necessitat de passar per la resta del parc.

També hi haurà zones verdes, espai per a jocs destinats a xiquets i xiquetes adaptat per a persones amb diversitat funcional, així com zona amb jocs tradicionals valencians i zones d’ús lúdic amb mobiliari urbà integrat com a papereres, bancs o aparca bicis.

Un nou parc adaptat a la població i les seues famílies, que en poc temps podrà ser gaudit per les i els alfafarenses.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

sis − 2 =