L'Ajuntament repara la font ornamental del Parc de Camales de Benimàmet

L'Ajuntament repara la font ornamental del Parc de Camales de Benimàmet

L’Ajuntament de València ha posat en funcionament la font ornamental del parc de Camales, a Benimàmet, després d’una intervenció que ha permés renovar els seus elements fonamentals. A més, ha instal·lat una font perquè els gossos puguen beure aigua a la zona acotada per al seu esplai.

“Des del Govern de la Nau impulsem novament el condicionament d’elements importants dels parcs i jardins de la nostra ciutat i ho fem en aquest cas al parc de Camales de Benimàmet, en una nova mostra de la importància que els pobles i els barris perifèrics de la nostra ciutat tenen per a aquest govern local”, ha destacat la regidora delegada de Parcs i Jardins, Pilar Soriano.

La intervenció municipal s’ha centrat, per una banda, en la font ornamental del parc. Ha sigut necessari renovar les bombes d’aigua, a banda de vàlvules, quadres elèctrics i boqueres. S’han instal·lat quatre corones amb sis boqueres de polvorització i un raig de llança en cadascun dels extrems de la font i al receptacle central s’han eliminat les boqueres existents per a instal·lar una corona.

També s’ha renovat el col·lector d’impulsió d’aigua per distribuir-la a les diferents boqueres de la font. A més, han sigut necessari treball de condicionament i reconstrucció d’element danyats, com ara tubs, boqueres, cablejat, etc. i també hem hagut d’impermeabilitzar el got de la font.

En paral·lel i per corregir una deficiència inicial i atendre una demanda veïnal, s’ha executat un ramal d’aigua potable per abastir la font de la zona d’esplai per a gossos i permetre així que els animals puguen beure.

El pressupost total de l’obra arriba als 23.863 euros.

tags

Valencia en Blanc i Negre

futbol plataforma per la llengua
Compartir

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

8 + un =