caixa popular

El Palau de la Música organitza una jornada de mesures d'emergència i riscos laborals

El Palau de la Música organitza una jornada de mesures d'emergència i riscos laborals
20/04/2017 -

El Palau de la Música de València ha organitzat el pròxim 28 d’abril una jornada tècnica, en la qual s’abordarà el monogràfic “Mesures d’emergència i prevenció de riscos en edificis públics: una assignatura pendent”. Aquesta trobada està programada amb motiu del Dia Internacional de la Prevenció de Riscos Laborals i del 30 aniversari de l’auditori. Per a la presidenta del Palau, Glòria Tello, “aquest és un tema que m’ha preocupat molt des que vaig assumir la presidència del Palau de la Música i afortunadament amb l’ajuda de l’actual equip directiu i dels treballadors i treballadores, després de mesos de treball, podem anunciar que el Palau ja disposa de tots els requisits exigibles en matèria de seguretat”; no obstant això, “volem que el nostre auditori siga la referència i un model per a altres institucions en aquesta matèria”, ha afegit la regidora.

En este sentit, el director del Palau, Vicent Ros, ha remarcat que aquesta jornada d’àmbit nacional “està creant molta expectació i una gran resposta per part d’institucions públiques i privades de tot l’Estat espanyol”. És per això que “este és el camí en el qual treballem per a dur a terme futures accions també a escala internacional, els beneficis de les quals redundaran en institucions i en la ciutadania”.

Aquest esdeveniment és eminentment pràctic i s’hi tractaran aspectes transcendents, però encara no suficientment desenvolupats en una part de les institucions públiques. Al llarg de la jornada es podrà assistir a tres conferències, la primera és “La concurrència d’empreses en edificis públics: problemàtica d’aplicació de la normativa sobre coordinació d’activitats”, que tindrà com a ponents Javier Navarro Aparicio, doctor en ADE per la Universitat Politècnica de València i professor associat i docent del Màster de Prevenció de Riscos Laborals de la Universitat de València, i Jordi Tarragó Shabbat, director de personal del Gran Teatre del Liceu de Barcelona.

La segona és “Mesures d’emergència en edificis públics: punts crítics” que tindrà com a únic ponent Juan José Agún González, director de Servicis Generals i responsable del Servici de Prevenció de l’Hospital Intermutual de Llevant.

La tercera ponència abordarà el monogràfic: “La problemàtica del compliment de l’aforament en determinats edificis públics”, amb els ponents Rafael Soto Yáñez, director de l’Àrea Jurídica i de Personal de la Real Orquesta Sinfónica de Sevilla i Roberto Alcaín Sánchez, cap de Recursos Humans i Contractació del ‘Teatro de la Maestranza y Salas del Arenal’ de Sevilla.

L’acte conclourà amb la taula redona “Algunes qüestions essencials sobre organització, emergències i prevenció en edificis públics”, a càrrec de representants tècnics de les entitats col·laboradores.

Etiquetes

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

8 − dos =

90s love u
corts valencianes
ruta tapa del puig