caixa popular

El Palau de Congressos de València, Millor del Món per segona vegada

El Palau de Congressos de València, Millor del Món per segona vegada
04/07/2018 -

El Palau de Congressos de València ha sigut triat per segona vegada en la seua història, Millor Palau de Congressos del Món per l’Associació Internacional de Palau de Congressos (AIPC). Aquest guardó és ostentat en l’actualitat tan sols per 10 palaus a tot el món.

En una gala celebrada el 3 de juliol a Londres, coincidint amb el Congrés Anual de l’AIPC, el president de l’Associació Internacional de Palaus de Congressos, Aloysius Arlando, ha concedit al Palau de Congressos de València el Premi al Millor Palau de Congressos del Món. Aquest guardó, que l’AIPC concedeix des de fa 20 anys, és el major reconeixement a nivell internacional que pot rebre un recinte congressual i tan solament ho tenen 10 seus a tot el món, entre ells el Palau valencià, que ja ho va obtenir en 2010.

L’Associació, que comprén més de 185 centres congressuals d’uns 60 països distribuïts pels cinc continents, té com a fi recolzar i reconéixer l’excel·lència en la gestió de palaus de congressos. La importància d’aquest premi és que, es basa completament en les opinions dels clients organitzadors d’esdeveniments, principalment congressos i convencions. Després d’un laboriós procés de selecció, tabulat per l’empresa Ipsos, especialitzada en estudis de recerca de mercat, es van analitzar 1.843 referències de clients, la qual cosa avala la credibilitat del guardó.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dotze − nou =

cultura diputacion de valencia
cartel de fiestas de torrent
Cena de los idiotas en el Talia
Cena de los idiotas en el Talia
Turismo salou