caixa popular

La Universitat Popular de València obri l'espai sociocultural 'Palauet d'Ayora'

La Universitat Popular de València obri l'espai sociocultural 'Palauet d'Ayora'
12/05/2017 -

La Universitat Popular de València obri l’edifici del Palauet d’Ayora, en el districte de Camins al Grau, que ha sigut inaugurat per l’alcalde, Joan Ribó, i la regidora d’Igualtat, Isabel Lozano. En paraules de l’alcalde, “és una gran satisfacció haver rehabilitat aquest edifici emblemàtic i posar-lo en mans d’un dels organismes municipals que més valor social aporta en la nostra ciutat, la Universitat Popular de València”. La regidora, Isabel Lozano, per la seua banda, ha declarat que es tracta d'”un nou centre de la Universitat Popular amb aules i espais per a desenvolupar les activitats habituals dels centres UP i iniciatives socioculturals obertes al barri i a les entitats cíviques”. En definitiva, un nou model de centre per a potenciar la participació social.

Ribó ha mostrat la seua satisfacció pel fet de recuperar un edifici que va estar fins i tot en perill d’enderrocament, però que “gràcies a la seua declaració de Bé de Rellevància Local i al posicionament actiu i decidit del moviment veïnal, ací tenim, sa i estalvi, el lloc que hui comença a omplir-se d’activitat social”. Així mateix, l’alcalde ha volgut destacar que amb “l’obertura d’aquest espai sociocultural, l’Ajuntament consolida l’ús públic del palauet i l’obri en els barris del Marítim de la mà de qui té llarga experiència i excel·lents professionals per a dinamitzar la participació social. Ningú millor que la Universitat Popular de València”.

La regidora d’Igualtat i Polítiques inclusives i vicepresidenta de la Universitat Popular, Isabel Lozano, ha ressaltat durant la inauguració que “amb aquest projecte, la UP creix i es comença una tipologia de centre amb instal·lacions més adaptades al compliment dels seus objectius, a l’obertura en els barris i connexió amb les organitzacions socials de l’entorn, en comptar amb sales grans lliures per a l’activitat sociocultural”.


Més notícies

campaña prevencion suicidio

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

16 + 9 =

imed hospitales
trobades escola valenciana
oceanografic aniversario
mas mislata