Paiporta formarà part del recorregut de la flama del Correllengua 2016 aquest dissabte

Paiporta formarà part del recorregut de la flama del Correllengua 2016 aquest dissabte

Paiporta s’ha adherit al recorregut de la flama del Correllengua 2016, activitat promoguda per Acció Cultural del País Valencià (ACPV) programada per a aquest dissabte, amb motiu de la festivitat del 9 d’Octubre, i per a reivindicar la vigència del valencià. A tota l’Horta Sud hi haurà quatre recorreguts, cadascun amb un fanal: un des de Xirivella, Aldaia i Alaquàs, dos més des de diferents punts de Torrent, i altre que passarà per Paiporta i Picanya.

El recorrido desde Paiporta saldrá a las 18.00 horas des de la Plaza Mayor. Tots convergiran a la Plaça Major de Torrent, on hi haurà lectura de manifests a càrrec de Toni Gisbert, d’ACPV, i el diputat de Cultura, Xavi Rius.

A més, hi haurà actuacions teatrals i de diferents muixerangues, seguides d’un sopar popular. Han confirmat la seua assistència a l’activitat l’alcaldessa de Paiporta, Isabel Martín, i altres membres de l’equip de govern.

ACPV organitza el Correllengua cada setembre i octubre per reivindicar la defensa de la cultura i la llengua al País Valencià. La flama d’aquestes desfilades ha passat per multitud de comarques valencianes, on han tingut protagonisme l’alumnat d’escoles i instituts, ajuntaments i entitats socials i culturals com El Barranc de Paiporta, col·laboradora en aquesta edició.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × tres =