40 anys fent valors Caixa popular

La Policia Local de Paiporta ensenya educació vial a l’alumant de les escoles de la localitat

La Policia Local de Paiporta ensenya educació vial a l’alumant de les escoles de la localitat
01/03/2017 -

Durant tota aquesta setmana, la Policia Local de Paiporta ensenya educació viària als i les escolars de la localitat amb un parc infantil de trànsit per a bicicletes muntat en col·laboració amb la Direcció General de Trànsit (DGT). Al llarg d’aquests dies acudiran al Poliesportiu, on està instal·lat el circuit, centenars de xiquetes i xiquets dels CEIPs Rosa Serrano, Lluís Vives, Jaume I, Ausiàs March i L’Horta.
L’objectiu d’aquesta activitat és que l’alumnat aprenga les normes bàsiques per a vianants i ciclistes, que es generen bons comport

aments i hàbits per al seu futur com a conductors i conductores, incentivar actituds positives dels centres cap a l’educació viària, i promoure actituds favorables a les normes de trànsit dins del context d’altres normes socials com el civisme, el respecte, l’ajuda i la solidaritat, especialment amb persones majors, xiquetes i xiquets i persones amb discapacitat.

Amb anterioritat a aquesta activitat de camp, la Policia Local ja ha realitzat xarrades a tots els centres escolars de Paiporta.

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vacaciones en salou
Conciertos de viveros fira de valencia 2017
biopark
sona la dipu
les arts volants
ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra