Paiporta acollirà un debat sobre la nova Llei de participació ciutadana i suport a l’associacionisme

Paiporta acollirà un debat sobre la nova Llei de participació ciutadana i suport a l’associacionisme
15/06/2017 -

Paiporta acollirà el pròxim 29 de juny una de les trobades informatives i de debat presencial sobre la nova Llei de participació ciutadana i suport a l’associacionisme de la Comunitat Valenciana. Aquestes jornades, que també tindran lloc a Castelló i Elx, serviran per a continuar perfilant la nova normativa impulsada per la direcció general de Transparència i Participació de la conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació.

Amb la finalitat de recavar dades per a aquestes trobades, la conselleria ha habilitat un qüestionari que poden emplenar voluntàriament els i les responsables d’associacions, federacions, confederacions, responsables polítics d’ajuntaments o diputacions en l’àrea de participació, personal tècnic de consistoris, diputacions o Generalitat, professionals del sector de l’animació sociocultural i de participació social, o experts universitaris i personal investigador d’aquesta àrea. El qüestionari és accessible a través del següent enllaç i es pot omplir fins al pròxim 19 de juny.

Per a la trobada informativa i de debat presencial, de la qual es donaran més dades de seguida, s’ha de realitzar inscripció prèvia amb el 26 de juny com a data límit. Les jornades estaran estructurades en una primera conferència marc per a provocar una reflexió general sobre la participació ciutadana en l’actualitat a càrrec del catedràtic del Departament de Ciència Política de la Universitat Autònoma de Barcelona, Jordi Brugué.

Seguidament hi haurà una exposició dels resultats de l’enquesta, una mesa de debat per a conéixer la visió del teixit associatiu, ajuntament i àmbit acadèmic, un diàleg amb les persones assistents i, per últim, una exposició-recull de les idees i qüestions més reiterades a manera de conclusions.

La trobada comptarà amb el suport de la regidoria de Transparència, Modernització i Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Paiporta, que fa una crida a les associacions i entitats locals a participar de l’enquesta i la jornada del pròxim dia 29.

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

prevencion accidentes ciclistas
sona la dipu
biopark
ACST Torrent

Notícies destacades

Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra