40 anys fent valors Caixa popular

Paiporta subvenciona cursos per a millorar l’ocupabilitat de les persones aturades

Paiporta subvenciona cursos per a millorar l’ocupabilitat de les persones aturades
19/04/2017 -

La regidoria d’Ocupació i Comerç de l’Ajuntament de Paiporta subvenciona en els pròxims mesos sis cursos per a millorar l’ocupabilitat de les persones aturades de la localitat. Els cursos serviran per a formar-se en prevenció de riscos laborals en el sector de la construcció, maneig de carretons elevadors, preparació de comandes per ràdio freqüència, maneig de terminal de punt de venda (TPV), manipulador d’aliments i ofimàtica.

El termini de presentació d’instàncies i formalització del pagament per als cursos de prevenció de riscos laborals i carretoner o carretonera, els primers en celebrar-se, comença el pròxim 25 d’abril i es podrà realitzar al Centre de Formació Municipal, situat al Carrer Santa Anna número 35. Les instàncies s’han de recollir en el mateix Centre de Formació i presentar-se a l’Oficina UNICA. L’Ajuntament de Paiporta subvenciona aquestes activitats formatives i assumeix entre el 75 i el 80% del cost dels cursos.

Els requisits per a poder inscriure’s són estar en situació de desocupació, i inscriure’s en l’Agència de Col·locació Municipal. Les places són limitades i s’hi accedirà per rigorós ordre de presentació de sol·licituds i pagament de la matrícula.

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vacaciones en salou
Conciertos de viveros fira de valencia 2017
biopark
sona la dipu
les arts volants
ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra