caixa popular

Paiporta subvenciona cursos per a millorar l'ocupabilitat de les persones aturades

Paiporta subvenciona cursos per a millorar l'ocupabilitat de les persones aturades
19/04/2017 -

La regidoria d’Ocupació i Comerç de l’Ajuntament de Paiporta subvenciona en els pròxims mesos sis cursos per a millorar l’ocupabilitat de les persones aturades de la localitat. Els cursos serviran per a formar-se en prevenció de riscos laborals en el sector de la construcció, maneig de carretons elevadors, preparació de comandes per ràdio freqüència, maneig de terminal de punt de venda (TPV), manipulador d’aliments i ofimàtica.

El termini de presentació d’instàncies i formalització del pagament per als cursos de prevenció de riscos laborals i carretoner o carretonera, els primers en celebrar-se, comença el pròxim 25 d’abril i es podrà realitzar al Centre de Formació Municipal, situat al Carrer Santa Anna número 35. Les instàncies s’han de recollir en el mateix Centre de Formació i presentar-se a l’Oficina UNICA. L’Ajuntament de Paiporta subvenciona aquestes activitats formatives i assumeix entre el 75 i el 80% del cost dels cursos.

Els requisits per a poder inscriure’s són estar en situació de desocupació, i inscriure’s en l’Agència de Col·locació Municipal. Les places són limitades i s’hi accedirà per rigorós ordre de presentació de sol·licituds i pagament de la matrícula.


semana memoria historica paiporta

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × dos =