caixa popular

Paiporta bonifica un 95 per cent l'IBI de les escoles de música

Paiporta bonifica un 95 per cent l'IBI de les escoles de música
01/12/2016 -

L’Ajuntament de Paiporta bonificarà el 95 per cent de l’Impost de Béns Immobles (IBI) que paguen les escoles de música de les bandes locals. Aquesta mesura fou aprovada amb la resta de modificacions de les ordenances municipals en el ple d’octubre, i suposarà un estalvi important per a aquestes entitats, “promotores de la cultura i l’educació, i que desenvolupen una tasca molt important en la dinamització social de la nostra localitat”, ha afirmat la regidora d’Hisenda i Administració General, Beatriz Jiménez.

La rebaixa de l’IBI a les escoles de música “era una reivindicació històrica d’aquestes entitats que cap govern anterior havia atés, i que nosaltres considerem que contribuirà positivament a la seua tasca”, ha afirmat Jiménez.
Paiporta compta amb dues bandes de música, la Unió Musical i la Banda Primitiva, cadascuna de les quals gestiona la seua pròpia escola. La quantitat que s’estalviaran entre les dues serà de 3.697 euros. En total, hi ha vora 400 xiquets i xiquetes paiportines que aprenen música gràcies a la tasca d’aquestes agrupacions que, amb l’estalvi del 95 per cent de l’IBI, “tindran més recursos per a dedicar-los a millorar a tots els nivells”, ha afegit la regidora d’Hisenda.

La labor educativa de les bandes és fonamental per a nodrir-se de nous components, renovar-se i garantir el seu futur. Així, actualment hi ha més de 200 músics entre les dues agrupacions.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

nou + nou =

festes santa anna albal 2018
cartel de fiestas de torrent
Cena de los idiotas en el Talia
Cena de los idiotas en el Talia
Turismo salou