40 anys fent valors Caixa popular

Paiporta acull el primer taller sectorial en l’elaboració de l’estratègia EDUSI conjunta amb Benetússer i Picanya

Paiporta acull el primer taller sectorial en l’elaboració de l’estratègia EDUSI conjunta amb Benetússer i Picanya
04/11/2016 -

Paiporta va acollir el passat cap de setmana el primer taller sectorial dins del procés de participació ciutadana de l’Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible (EDUSI) per al període 2016-2020, que porta endavant junt als consistoris veïns de Benetússer i Picanya. En aquest taller, previst en les passes a seguir per confeccionar l’estratègia, van participar associacions de comerciants, d’empresaris, de veïns, ciutadans i ciutadanes a títol particular i altres col·lectius socials, així com representants polítics de les tres localitats.

El taller sectorial d’aquest cap de setmana es va centrar en dos àrees: territori i medi ambient, i cohesió social i aspectes econòmics, com l’ocupació. En aquesta acció es va realitzar un anàlisi de les debilitats, amenaces, fortaleses i oportunitats (DAFO) que té l’àrea urbana formada pels tres municipis.

Els resultats obtinguts se sumaran a les més de 700 opinions recabades a través de les enquestes obertes a la ciutadania a través de diferents formats, en paper, a través d’aplicacions mòbils o per internet, i donarà lloc al pas següent: la difusió d’una nova enquesta que ja contemple els resultats anteriors per a afinar encara més les prioritats de la població, i un nou taller, que precedirà a un fòrum final on quedaran plasmades les preferències definitives.

En tot aquest procés, la ciutadania de Paiporta, Benetússer i Picanya podrà expressar les seues prioritats per dissenyar com seran les seues localitats en el futur, sempre amb criteris per a afavorir la cohesió social, la implantació de noves tecnologies, i la reducció de la petjada energètica. A través del canals habituals d’informació municipal s’informarà en breu de la celebració de nous tallers i enquestes obertes. L’estratègia optarà a fons de cohesió europeus.

tags
Compartir

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vacaciones en salou
biopark
sona la dipu
les arts volants
ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra