Paco López: "Vull traslladar al vestuari que siga valent i convéncer-los que podem canviar la dinàmica"

Paco López: "Vull traslladar al vestuari que siga valent i convéncer-los que podem canviar la dinàmica"

Paco López es posarà demà la roba de feina per a aconseguir recuperar la confiança i el saber fer d’una plantilla minvada psicològicament des de fa molts mesos. El canvi d’aires pot venir-li bé al conjunt granota, o no açò ja es veurà, per a aconseguir canviar la dinàmica negativa en la qual està immers. El nou tècnic ho té clar: “el Llevant té molt bons jugadors que van demostrar al principi de Lliga que poden guanyar a qualsevol” i el canvi Paco ho demostrarà amb treball no amb paraules.

El nou tècnic del conjunt granota sap que ha de canviar aspectes psicològics dels seus xics i alguna cosa sobre el terreny de joc però demà es posarà a la feina. “Lògicament en l’aspecte purament tàctic tenim molt treball per davant però intentarem canviar l’aspecte emocional. Crec que quan hi ha una dinàmica negativa en resultats és molt important. Tractarem de convéncer al vestuari que es pot i que s’aconseguirà l’objectiu”, assenyalava el tècnic de Silla qui confessa que per a ell és un ‘somni o il·lusió’ entrenar al Llevant. “Crida-ho com vulgues somie o il·lusió. També he de dir que en l’últim que pense és en mi. Pense en el qual el club té per davant. Sé que l’afició es mereix l’equip en Primera. És una responsabilitat i estic il·lusionat per aconseguir l’objectiu que no és un altre que deixar-ho en Primera divisió”.

El Llevant presentava este matí al seu nou tècnic qui assegurava que anava a aprofitar tot el treball realitzat fins al moment amb certs matisos. “El moment de fer el diagnòstic és al final. Quan la dinàmica és negativa és molt probable que l’aspecte psicològic siga molt important. Hem de treballar per a canviar la dinàmica. Cada entrenador té matisos diferents però ens aprofitarem del gran treball de Muñiz però quan les coses no funcionen cal canviar. Vull traslladar al vestuari que siga valent i convéncer-los que podem canviar la dinàmica”, explicava Paco López.

El de Silla coneix perfectament el món del futbol i tant l’adreça esportiva com el mateix López tenen clar que estan preparats per a intentar aconseguir la permanència “Fa molts anys que estic entrenant, crec que ho he fet en totes les categories menys en Primera. Estic convençut de les nostres possibilitats, dels nostres coneixements i preparació. A partir d’ací és una qüestió de treball. El més important és fer-los veure que poden jugar bé al futbol, que poden ser superiors als rivals. Preferisc fer-ho amb fets, pensar en el treball diari i no amb paraules”. Respecte a la seua visió del futbol i com vol dirigir al Llevant, Paco López assenyala que “a voltes li donem excessiva importància al dibuix, crec que açò serà el de menys. L’important és el desenvolupament, és que tinguem clar on volem ser eficaços i en les diferents fases del joc ser millor que el rival. Dependrà del partit i la idea serà competir de la teua a la teua amb els rivals i és cert que jugues contra un rival que vol fer el mateix que el teu. Cree en el treball diari”.

 

Agraïments varis

Per la seua banda, el president del Llevant, Quico Català, agraïa públicament el treball realitzat per l’anterior tècnic granota i li desitjava un bon futur. “Vull agrair a Juan Ramón López Muñiz i el seu cos tècnic el treball realitzat en més d’any i mig. Cal no oblidar que el seu treball ens ha fet complir la passada temporada un gran objectiu i el seu treball està ací. Desitgem que el nou cos tècnic puga complir amb el nou objectiu”, Català també va agrair al nou entrenador el fet d’haver acceptat l’oferta “he de donar les gràcies a Paco per acceptar la invitació del club per acceptar esta responsabilitat” i es dirigia a Paco López per a dir-li que “no és necessari explicar-te que és el club però sí traslladar-te que és un gran repte que ho assumim amb la confiança i la il·lusió. Que sabem de les teues ganes, de la teua il·lusió i ambició. El Llevant et necessita en este nou càrrec. Espere i desig que estos mesos siguen de molt treball i et sentes abrigallat per tots i tant de bo puguem dir en uns mesos que el Llevant segueix en l’elit del futbol espanyol”.

tags

gva

plataforma per la lengua
Compartir

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quinze − 1 =