caixa popular

Or i Bronze per al Karate Club Alboraia al Campionat de Promoció de Mislata

El tècnic de l’equip, Ezequiel Martínez, i l’entrenador Miguel Zamorano van realitzar demostracions esportives al Festival d’Art i Cultura Japonesa, Japan Matsuri

Or i Bronze per al Karate Club Alboraia al Campionat de Promoció de Mislata
15/06/2017 -

El Karate Club d’Alboraia ha participat aquest cap de setmana passat al Campionat de Promoció de Karate celebrat a Mislata. A la trobada van acudir una àmplia representació d’alumnes entre els 4 i els 15 anys, els qui van participar demostrant una gran companyonia.

El variat treball de tècnica, combat i preparació física va permetre que tres dels participants aconseguiren posicionar-se entre els resultats més alts. Alejandro Salvador va obtenir l’or, mentre que Adrián Rodríguez i Iran López van aconseguir el bronze.

D’altra banda, Catarroja va celebrar també en els mateixos dies l’esdeveniment més gran d’Arts Marcials realitzat fins avui a la Comunitat Valenciana. Es tracta de Japan Matsuri, Festival d’Art i Cultura Japonesa on van acudir el tècnic de l’equip d’Alboraia, Ezequiel Martínez, i l’entrenador, Miguel Zamorano. El primer va dur a terme una demostració tècnica d’alt nivell de Kobudo d’Okinawa, mentre que el segon va participar al costat de l’equip de Katas de Karate de la selecció valenciana.



feria tomate perelló

Més notícies

campaña prevencion suicidio

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

16 + 7 =

oceanografic aniversario
mas mislata