40 anys fent valors Caixa popular

Operadors culturals d’Àsia i el Pacífic visiten el centre d’innovació Las Naves

Operadors culturals d’Àsia i el Pacífic visiten el centre d’innovació Las Naves
25/10/2016 -

Las Naves rep hui una delegació d’operadors culturals d’Àsia i el Pacífic dins de l’Eurasian Creaspace Networking, projecte sorgit a iniciativa del Collaborative Space del centre d’innovació. La visita té per objectiu conéixer les característiques del centre d’innovació Las Naves per a promoure la cooperació entre este i altres centres creatius d’Europa i Àsia a través de visites d’estudi, així com l’intercanvi d’informació i experiències.

El projecte ha rebut el suport financer de l’ASEF (Asia Europa Foundation) a partir d’una convocatòria en la qual van competir diferents propostes i la valenciana va ser una de les triades. Durant els tres dies que durarà la visita d’estudi, els operadors culturals del Japó, la Xina, Indonèsia, les Filipines o Nova Zelanda visitaran també altres espais d’innovació com ara Lanzadera, així com espais singulars com la Ciutat de l’Artista Faller a Benicalap i el Centre Instructiu Musical de Benimaclet, com a representant d’un espai de creació i difusió cultural ancorat en característiques socioculturals pròpies.

Els centres, com és el cas de Las Naves, s’han triat tenint en compte fonamentalment els seus aspectes més innovadors i que impliquen una connexió amb el context social i urbà, com l’existent entre el centre d’innovació de Joan Verdeguer amb el Marítim.

Demà se celebrarà una sessió de discussió amb tots els participants, agents locals i diferents agents culturals europeus en què s’espera concretar les línies futures de col·laboració.

tags
Compartir

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vacaciones en salou
biopark
sona la dipu
les arts volants
ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra