40 anys fent valors Caixa popular

Ontinyent presenta el projecte que dignificarà el pati 3 del cementeri municipal

Ontinyent presenta el projecte que dignificarà el pati 3 del cementeri municipal
27/01/2017 -

El regidor coordinador de l’àrea de Territori, Jaime Peris, i la regidora de Cementeri, Mercedes Pastor, han presentat este dijous el projecte que dignificarà el pati 3 del cementeri municipal d’Ontinyent. Es tracta d’una actuació que aprofitarà la dotació de 640 nous ninxols i 116 columbaris al Camp Sant per equipar aquest espai de millors equipaments i una nova imatge, de la que s’han mostrat recreacions virtuals als mitjans de comunicació.

Tant Pastor com Peris coincidien en destacar la necessitat de l’actuació, pressupostada en 340.000 euros, i que tenen un termini d’execució de 7 mesosm amb el que es preveu que estiga a punt per a la festivitat de Tots Sants d’enguany. Dels 8.446 ninxols existents només quedaven 285 lliures, i 30 dels 132 columbaris.

Mercedes Pastor manifestava que “realment va a ser una bona inversió, que a més s’apunta com a necessària, i que en conjunt tindrà un resultat final que agradarà a la ciutadania. El disseny que s’ha projectat realçarà més esta zona que serà urbanitzada i ajardinada o equipada amb banquets, entre d’altres”.

Jaime Peris donava detalls d’una intervenció a executar en aquest pati rectangular de 3112 m2, sense serveis de sanejament, que a més de dotar-se de 4 nous blocs de ninxols i un bloc linial de columbaris, passarà a comptar amb noves instal·lacions d’enllumenat i electricitat; megafonia; xarxa de pluvials; paviments; mobiliari i jardineria, substituint-se els pins per altres espècies com xipresos, llidoners, bojs i plantes de flor. L’adjudicació de la intervenció és imminent, i donarà pas a l’inici d’unes obres que tenen un termini de 7 mesos d’execució.

Jaime Peris posava de relleu que l’actuació “és triplement profitosa, perquè a més d’atendre la necessitat que tenim de ninxols, dignifiquem aquesta part del cementeri i estalviem els enormes costos que ens hauria suposat una ampliació de terrenys”, tot agraint “la predisposició i voluntat de col·laboració amb el projecte que ha mostrat en tot moment la regidora de Cementeri, a la que agraïm el seu treball”, manifestava.

Mercedes Pastor felicitava al seu torn al personal municipal “que fa un gran treball dia a dia per fer actuacions com les que hem executat de millora de teules dels pavellons, pintat de zones deteriorades, reparació de desnivells o adequació d’elements comuns. Com a regidora de cementiri estic contenta de la feina que dia a dia estem realitzant entre tots al cementiri, un treball conjunt que està tenint un resultat positiu”, concloïa.

tags
Compartir

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vacaciones en salou
biopark
sona la dipu
les arts volants
ACST Torrent

Notícies destacades

Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra