Ontinyent aprova un pla per a aconseguir la igualtat de gènere en l’àmbit municipal

Ontinyent aprova un pla per a aconseguir la igualtat de gènere en l’àmbit municipal
02/08/2017 -

Ontinyent aprovava per unanimitat en l’últim ple la implantació del Pla d’Igualtat de l’Ajuntament, un document que concreta i defineix accions amb l’objectiu d’aconseguir una igualtat efectiva en totes les àrees i departaments del consistori. L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, destacava la importància “d’un pla amb el qual pretenem que l’Ajuntament siga el primer a donar exemple d’igualtat efectiva entre homes i dones”, agraint el treball de la Comissió d’Igualtat, encarregada de redactar el pla, i de la regidora de Dona i Igualtat, Paula García.

García explicava que “el dia a dia demostra que segueix havent-hi moltes desigualtats ens homes i dones. Amb aquest primer Pla d’Igualtat de l’Ajuntament es treballarà per a eliminar qüestions com la bretxa salarial, el sostre de vidre o la problemàtica de la conciliació laboral i aconseguir així una paritat efectiva”. Per a tractar tots aquests temes, el document es divideix en 6 àrees de treball que versaran sobre l’accés a l’ocupació, la conciliació laboral, la classificació professional, la promoció, la formació i les retribucions, la salut laboral i l’ús de la imatge i el llenguatge no sexista.

Per la seua banda, el regidor de Govern Obert i Transparència, Joan Sanchis, incidia, en la seua intervenció, a agrair l’esforç i l’autonomia amb la qual ha treballat la Comissió d’Igualtat per a traure avant aquesta document de treball. El Pla d’Igualtat de l’Ajuntament, va començar a elaborar-se en l’anterior legislatura i tindrà una vigència de 4 anys (2017-2020).

La Comissió d’Igualtat es convocarà cada 6 mesos i aportarà les mesures de seguiment i avaluació de les accions realitzades fins a aqueix moment, avaluant els objectius correctors i proposant noves mesures. De la mateixa manera, cada any es farà una memòria dels objectius aconseguits.

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

prevencion accidentes ciclistas
sona la dipu
biopark
ACST Torrent

Notícies destacades

Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra