On ha caigut més vegades la Grossa de Nadal en la Comunitat Valenciana?

Fins a 34 vegades, el primer premi del sorteig ha caigut en la nostra Comunitat

On ha caigut més vegades la Grossa de Nadal en la Comunitat Valenciana?
22/12/2016 -

Ja ha arribat un dels moments més esperats d’aquesta època de l’any: El Sorteig de Nadal. Cada 22 de desembre, la majoria dels espanyols estem pendents de la televisió o la ràdio, mentre esperem amb il·lusió i esperança ser els agraciats, i que ens toque el desitjat Grossa de Nadal.

I és que des que el sorteig extraordinari de loteria de Nadal començara, l’any 1812, s’ha considerat com un dels sorteigs més importants i populars entre tots els espanyols, fins i tot més que el també famós ‘Sorteig del Niño’.

Però, Quantes vegades ha tocat el gran premi de la loteria de Nadal a la Comunitat Valenciana? La resposta és, segons les dades de Loteria i Apostes de l’Estat, fins a 34 vegades des de 1812. Ara bé, si ho repartim per províncies de la nostra Comunitat, a València hauria caigut 20 vegades, a Alacant en 14 ocasions i, solament, 3 vegades a Castelló.

Si ens centrem en la província de València, Manises ha sigut la més afortunada. I és que fins en 4 ocasions, l’última vegada en 2013, aquesta localitat valenciana ha celebrat la Grossa de Nadal. A més, en 2011, també va caure el segon premi, gràcies al número 53.404, que es va vendre íntegrament en aquesta població.

No obstant això no ha sigut l’única localitat agraciada. Alzira, Sueca, Paiporta o Massamagrell també han tingut l’oportunitat de viure aquesta experiència.

Finalment, en 2012, el primer premi del Sorteig de Nadal es va repartir en tres municipis de la província de València: Alaquàs, Gandia i Meliana. A aquestes localitats, es va sumar l’Eliana en 2014.

En moltes ocasions, la Comunitat Valenciana ha sigut l’afortunada. Ara, només queda esperar al fet que enguany tornem a acollir un dels premis més somiats: La Grossa de Nadal.

tags
Compartir

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

prevencion accidentes ciclistas
sona la dipu
biopark
ACST Torrent

Notícies destacades

Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra