Oltra reivindica la necessitat "d'avançar en els drets de les persones joves a través de la inclusió"

Oltra reivindica la necessitat "d'avançar en els drets de les persones joves a través de la inclusió"

La vicepresidenta i consellera d’Igualtat i Polítiques Inclusives, Mónica Oltra, ha reivindicat en la commemoració del 12 d’agost, Dia Internacional de la Joventut, la necessitat “d’avançar en els drets de les persones joves”. En aquest sentit, ha destacat que enguany s’ha signat la Carta europea d’informació juvenil, i s’ha presentat a Les Corts Valencianes el projecte de llei de polítiques integrals de joventut, en un “diàleg permanent amb els col·lectius socials representatius”.

La vicepresidenta ha publicat una entrada en el blog de l’Ivaj en la què afirma que és de justícia, “posar cada vegada mes el focus en aquella part de la població jove que no te recursos per cridar les seues pors o projectar amb llum pròpia els seus somnis”.

Oltra ha recordat que l’ONU ha proposat com a lema Youth Building Peace, un dels Objectius del Desenvolupament Sostenible (ODS), juntament amb la reducció de les desigualtats. En este context ha destacat , “no romandrem passius veient com el 26,2% de la Comunitat, segons l’indicador AROP, es troba encara en risc de pobresa i/o d’exclusió social”.

Al contrari, “estem compromesos amb la creació de programes dirigits expressament a persones que no tenen recursos i amb l’acostament de la informació a cada barri, fins i tot, a la seua porta”, ha assegurat la vicepresidenta.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tretze + 3 =

rambleta
forum empleo alcasser
gasmo
ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra