caixa popular

Emoció en l'Ofrena a la Mare de Déu a Massamagrell

Quatre intensos dies en els quals hi ha temps per a tot. Els fallers viuen estos dies immersos en multitud d’actes després d’haver treballat durant tot l’any per a gaudir. Despertàs, cercaviles, menjars, música… inunden els carrers de Massamagrell però entre tots hi ha un acte que destaca per a tots els fallers, l’Ofrena a la Verge dels Desemparats.

Les set comissions d’esta població de l’Horta Nord (Rei En Jaume, Mes de Grell, La Raval, Els Cassets, El Tro, l’Amistat i Plaza Inmaculada) han desfilat pels carrers del municipi per a portar-li els seus rams de flors a la Mare de Déu. Centenars de falleres i fallers s’han emocionat en entrar en la Plaça Constitució doncs restaven escassos metres per a lliurar la seua ofrena a la Geperudeta.

La cercavila i la Missa en honor de San José en l’església de Sant Joan Evangelista seran l’inici de l’últim dia d’estes Falles de 2018 que culminarà amb la cremà dels monuments tant infantils com majors. Amb el foc de les Falles del 18 començarà un nou exercici faller, de les cendres naix un nou any per a gaudir de les festes josefines.

 

 

   

tags


semana memoria historica paiporta

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

11 − 6 =