caixa popular

L'Ofrena, l'acte més emotiu de les Falles a Aldaia

L'Ofrena, l'acte més emotiu de les Falles a Aldaia

Amb les falles del 2018 quasi tocant a la seua fi, Aldaia viu una de les jornades més emotives amb l’Ofrena a la Verge dels Desemparats en la qual les Falleres Majors d’Aldaia i les seues corts d’honor, igual que totes les falleres i fallers de la localitat dipositaran les seues flors a la patrona de tots els valencians. Al matí, les comissions de la localitat rebran la visita de les màximes representants de les festes josefines.

Molts han sigut els actes que Aldaia ha tingut estos dies des de la Nit de rondalles, la Cridà, Exposició del Ninot, Nit d’Albaes, Cavalcada del Ninot, Premis, Ofrena, Missa… A la fi de febrer l’activitat fallera començava amb la Nit de rondalles en la qual tots van poder gaudir d’esta música popular com també de la Nit d’Albaes en les quals casal per casal van ser entonant les populars melodies.

Encara que si amb un acte es dóna el tret d’eixida a les Falles eixe és amb la Cridà del passat 24 de febrer on les Falleres Majors van convidar a tota la població a gaudir de tots els actes d’estes festes des de la balconada de l’ajuntament. Enguany l’encarregada d’organitzar la primera festa va ser la Falla Plaça Europa.

Tot aquell que tinguera interés a veure un avanç de les Falles va poder veure en els dies que va durar l’Exposició del Ninot en el TAMA aquelles peces escollides per les comissions i el 25 de febrer es va presentar el Llibret de la Junta Local Fallera. Entre els actes més divertits d’estes Falles va estar la Cavalcada del Ninot el passat 3 de març en la qual les comissions van passejar pels carrers de la localitat el seu enginy i gràcia per a criticar l’actualitat.

 

 



semana memoria historica paiporta

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

19 − set =