caixa popular

Ochoa situa la futura llei valenciana de responsabilitat social corporativa 'com a referent cap a la competitivitat i la modernitat'

Ochoa situa la futura llei valenciana de responsabilitat social corporativa 'com a referent cap a la competitivitat i la modernitat'
20/04/2017 -

El director general de Responsabilitat Social Corporativa, Josep Ochoa, ha destacat que la futura llei valenciana de foment de la responsabilitat social “és un referent cap a la competitivitat, la modernitat i el compromís en la RSC de les empreses i altres organitzacions, també en l’administració valenciana i el seu sector públic”. A més, Ochoa ha remarcat la importància d'”exercir la transparència per a qualsevol entitat així com també pot ser una oportunitat per a les xicotetes i mitjanes empreses”.

Així ho ha assenyalat a la jornada que s’ha celebrat a Alacant per presentar la futura llei i posar en comú els detalls del text amb diversos representats del món empresarial alacantí. Un acte en el qual han participat al voltant de 70 personas i que ha estat organitzat per la Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació, junt amb l’Agència de Desenvolupament Local de l’Ajuntament d’Alacant.

Josep Ochoa ha destacat que “amb aquest tipus de jornades s’exposen els diferents treballs realitzats per l’elaboració de l’avantprojecte de la Llei valenciana de Foment de la Responsabilitat Social així com es dóna a conéixer tot el treball que des de la Generalitat estem realitzant a tota la Comunitat Valenciana”.

Aquesta jornada s’enmarca en les diferents accions de divulgació que ha estat desenvolupant la Direcció General de Responsabilitat Social per obrir a la participació el esborrany de la llei. També es mante oberta la ronda de contactes amb els diferents interlocutors socials.

A més, el text va estar exposat a consulta pública a través d’un foro online en què es van arreplegar més d’un centenar d’aportacions fruit de la participació ciutadana, document que es va convertir en el punt de partida per elaborar l’avantprojecte.

tags

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 − tres =

imed hospitales
trobades escola valenciana
oceanografic aniversario
mas mislata