Obres Públiques actualitzarà l’antic projecte de la Ronda de Pinoso per a poder executar les obres

Foto: SegFault

Obres Públiques actualitzarà l’antic projecte de la Ronda de Pinoso per a poder executar les obres
05/08/2016 -

El director general d’Obres Públiques, Transport i Mobilitat, Carlos Domingo, acompanyat per l’alcalde de Pinoso, Lázaro Azorín, ha visitat este municipi alacantí per a conéixer de primera mà els problemes de circulació i seguretat viària que patix esta població com a conseqüència del pas de nombrosos camions procedents de les pedreres de marbre i dels cellers de vi pròximes.

Estos camions transiten per l’interior del nucli urbà del municipi i per la travessia de la CV-836, provocant un fort impacte per a la seguretat viària del municipi, a més de causar seriosos problemes de soroll i molèsties per als veïns.

En el seu recorregut, el director general ha comprovat la situació de necessitat en què es troba este municipi, com a conseqüència de l’abandó en infraestructures que ha patit la comarca per part de l’anterior Consell. Es dóna la circumstància que l’anterior conselleria havia redactat un projecte de la Ronda Sud-oest de Pinoso fa més de 9 anys, però mai ho va executar.

En este sentit, Domingo s’ha compromés a actualitzar l’antic projecte a la normativa actual per a “poder executar com més prompte millor les obres de la ronda sud-oest de Pinoso en funció de les disponibilitats pressupostàries de la Generalitat”.

tags
Compartir

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

prevencion accidentes ciclistas
sona la dipu
biopark
ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra