caixa popular

Obertes les inscripcions per a la VIII Volta a Peu contra la Violència de Gènere “De qui depén? Depén de tu!”

Obertes les inscripcions per a la VIII Volta a Peu contra la Violència de Gènere “De qui depén? Depén de tu!”
10/10/2017 -

Diumenge que ve 26 de novembre Burjassot correrà, un any més i ja són huit, contra la violència de gènere. El municipi eixirà al carrer, de la mà del servei integral d’atenció a la dona de l’Ajuntament de Burjassot, Espai Dona, dirigit per la Regidora Lluna Àrias, a cridar un gran NO contra aquest tipus de violència en suport a totes aquelles dones que l’estan patint.

Des d’Espai Dona han informat que ja s’han obert les inscripcions, gratuïtes, a travésde la web www.megustacorrer.com i que, com en anys anteriors estan limitades a 1.000. La recollida de dorsals i obsequis, enguany una samarreta tècnica esportiva, es durà a terme del 13 al 23 de novembre en la seu d’Espai Dona, en la c/ Colón, 40-1 de Burjassot, en horari els dilluns de 9 a 19 hores i de dimarts a divendres de 9 a 15 hores. L’eixida de la carrera serà des de la Plaça de l’Ajuntament a les 11 hores i el recorregut marcat és de 4 km. Les inscripcions podran realitzar-se fins al 25 d’octubre en la citada pàgina.

Es tracta d’una prova no competitiva i de caràcter familiar, tal com ha recordat la Regidora Lluna Àrias, “no importa ni la teua edat ni el teu estat físic i és igual si camines, corres, véns en patins, si véns només, en família, acompanyat de la teua mascota o amb el teu fill en braços. El més important és que vingues per a demostrar el teu rebuig a la violència de gènere“.

La celebració de la VIII Volta a Peu contra la Violència de Gènere “De qui depén? Depén de tu!” s’emmarca dins de la celebració del Dia Internacional contra la Violència de Gènere, el 25 de novembre; celebració que es completarà amb altres propostes culturals i de sensibilització per a les veïnes i els veïns de Burjassot.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × 1 =

sempre teua
cartel de fiestas de torrent
Cena de los idiotas en el Talia
Cena de los idiotas en el Talia
Turismo salou