caixa popular

L'Ajuntament i el MUPREVA preparen noves actuacions en els jaciments ibers de Llíria

García: “Les dos institucions mantenen una estreta col·laboració per a recuperar, conservar i difondre turísticament el valuós patrimoni iber de la localitat”

L'Ajuntament i el MUPREVA preparen noves actuacions en els jaciments ibers de Llíria
11/05/2018 -

El regidor de Cultura i Patrimoni Històric de l’Ajuntament de Llíria, Paco García junt amb el tècnic de patrimoni i director del Museu Arqueològic, Xavier Vidal, han mantingut hui una reunió de treball amb la directora del Museu de Prehistòria de València (MUPREVA) de la Diputació de València, Helena Bonet.

En esta trobada s’han tractat els models de gestió i conservació dels jaciments ibèrics de la ciutat de Llíria que formen part de la Ruta dels Ibers, la ciutat d’Edeta o Tossal de Sant Miquel i el poblat del Castellet de Bernabé.

Els temes abordats han girat al voltant de facilitar l’accessibilitat als jaciments. En el cas del Tossal de Sant Miquel, amb la nova implantació d’un tram d’escala metàl·lica que permetrà alliberar d’una manera més fàcil el fort desnivell existent en eixe punt de baixada i en el Castellet de Bernabé es té prevista la reparació i condicionament de la rampa d’accés al poblat ibèric.

Per a García: “l’Ajuntament de Llíria i el Museu de Prehistòria de València mantenen una estreta col·laboració per a recuperar, conservar i difondre turísticament el valuós patrimoni iber de la localitat.”

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

catorze + vint =

cultura diputacion de valencia
cartel de fiestas de torrent
Cena de los idiotas en el Talia
Cena de los idiotas en el Talia
sempre teua
Turismo salou