Noves passarel·les de fusta a la zona residencial de la Devesa

Noves passarel·les de fusta a la zona residencial de la Devesa
12/01/2017 -

El regidor de Conservació d’Àrees Naturals i Devesa-Albufera, Sergi Campillo, ha anunciat la instal·lació de noves passarel·les de fusta a la zona habitada de la Devesa del Saler amb l’objectiu de facilitar l’accessibilitat dels veïns i veïnes de la zona tant entre les torres d’edificis com amb servicis comuns existents, com ara les parades d’autobús, el supermercat o la farmàcia. En els darrers dies la brigada de manteniment de la contracta municipal del servici Devesa-Albufera ja n’ha col·locat una, de 25 metres de llargària, per millorar l’accessibilitat del veïnat d’una de les torres del nucli 6.

“Amb estes passarel·les volem fer la vida un poc més senzilla per tots els veïns i veïnes de la Devesa, perquè puguen transitar d’una manera més còmoda i segura. A més, ho fem amb unes passarel·les respectuoses amb el medi en què les instal·lem tant des del punt de vista del material amb què estan fetes com pel que fa al seu impacte visual”, ha explicat Campillo.

Les noves instal·lacions se situen en trams de viari on no s’ha pogut habilitar un carril per vianants, en mitjanes dels encreuaments d’arena i als accessos a les parades d’autobús i als servicis comuns. Estan fetes de fusta tractada per garantir la seua conservació i fan un metre i 20 centímetres d’amplària. Estan pensades per facilitar el trànsit de persones amb problemes de mobilitat i de carrets de xiquets que fins ara havien de passar per camins d’arena, amb les dificultats que això comporta.

“No sols facilitem el trànsit sinó que el fem més segur perquè evitem que es faça per la calçada. A més durant els dos pròxims mesos col·locarem més passarel·les, una de les quals farà quasi un quilòmetre de llarg i connectarà la urbanització de la Casbah amb l’accés a la parada de l’autobús i la zona on hi ha els servicis comuns”, ha explicat Campillo, qui ha anunciat que el pressupost total d’esta actuació és de 56.495 euros.

“Donem resposta amb esta actuació a una reivindicació històrica del veïnat de la Devesa, tal com ens han traslladat en les múltiples reunions que hem mantingut des que encetàrem el mandat actual. Les noves passarel·les se sumen a la que ja vàrem instal·lar en desembre de 2015 per connectar l’edifici Sea House amb la parada de l’EMT en la Gola del Pujol. A més, esta actuació també complementa unes altres també reivindicades pel veïnat de la zona, com ara la instal·lació de punts de llum a les parades dels autobusos. Fem així compatible la conservació del bosc de la Devesa amb el benestar de les persones que habiten en eixa zona de la nostra ciutat”, ha indicat per finalitzar Campillo.

tags
Compartir

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari