Nova campanya de promoció del valencià que aposta per les noves tecnologies i la innovació

Amb aquesta carta als reis els xiquets poden escriure i aprendre vocabulari en valencià de forma divertid

Nova campanya de promoció del valencià que aposta per les noves tecnologies i la innovació
29/12/2016 -

L’Oficina de Promoció i Ús del Valencià ha creat la carta als reis en valencià virtual. Esta campanya de promoció de l’ús del valencià, pretén que els xiquets puguen escriure i aprendre vocabulari en valencià de forma divertida gràcies a les noves tecnologies i a les millores que s’han fet en la plataforma web. Una iniciativa que pretén fomentar l’ús del valencià en estes dates tan assenyalades, entre els més xicotets, que poden escriure i enviar les seues cartes online. Una idea que complementa el tradicional suport físic, les cartes en paper que també repartix l’Oficina a totes les escoles de Torrent ja que les fa arribar a tot l’alumnat de Torrent, fins a 4t de primària. També les envia a les botigues de joguets i de regals de la ciutat per a assegurar-se que cap xiquet torrentí es queda sense carta als reis en valencià.  En total, enguany s’han repartit  a Torrent unes 9.000 cartes als Reis.

En la carta virtual, la interactivitat és una de les principals característiques del projecte, ja que acostarà xiquets i reis d’Orient, i els menuts poden jugar amb la carta i moure els joguets per la pàgina, i fins i tot posar-la en el sobre i enviar-la. A més, els reis els saludaran i també hi ha música i so de fons als diversos jocs i s’han millorat les funcionalitats de la web.

A més de la carta hi ha també diversos jocs interactius, així des què es posà en marxa este projecte cada any s’afig un joc nou. Així a banda dels jocs que funcionaven l’any passat: Relaciona joguet i text, Descobreix el joguet, Ajuda als pastorets, Munta el betlem i Munta els puzles, enguany el joc nou es diu Repartiment en què els xiquets han d’ajudar al rei mag a repartir els regals a fosques per les cases dels xiquets desperts sense topar amb ells.

A la carta virtual i jocs interactius de Nadal es pot accedir des de http://reis.promociovalencia.com i també des de la pàgina web de l’Ajuntament http://www.torrent.es/torrentPublic/inicio/serveis/valencia

Esta campanya virtual i els jocs interactius estan preparats per a funcionar en ordinadors, telèfons mòbils  i tauletes digitals. Es pot jugar directament des del navegador web, preferentment es recomana utilitzar navegadors lliures com ara el Chrome o el Mozilla Firefox.

Es tracta d’una campanya conjunta de diferents oficines de promoció del valencià dels ajuntaments de Carcaixent, Sueca, Tavernes de la Valldigna, Torrent i Xirivella.

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

prevencion accidentes ciclistas
sona la dipu
biopark
ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra