Nou turoperadors escandinaus especialitzats en turisme de golf recorren la Comunitat Valenciana

Nou turoperadors escandinaus especialitzats en turisme de golf recorren la Comunitat Valenciana

L’Agència Valenciana del Turisme ha rebut este dijous a un grup de nou turoperadors escandinaus especialitzats en golf que romandran a la Comunitat Valenciana fins al pròxim 17 de setembre. Durant la seua estada, els agents visitaran els camps de la Galiana, El Bosc, Foressos, El Saler, Oliva Nova, La Sella, Villaitana i Bonalba.

Este viatge de familiarització està previst en el Pla Operatiu d’activitats amb Turespaña 2016, dirigit a turoperadors especialitzats en este producte dels països de Suècia, Noruega i Finlàndia. Per a la seua organització, l’Agència Valenciana del Turisme ha comptat amb la participació de Turisme València, Patronat Turisme Costa Blanca i l’Associació de Camps de golf de la Costa Blanca. Per la seua banda, les Oficines Espanyoles de Turisme (OET) en els països citats, van realitzar la convocatòria als turoperadors i proporcionen els desplaçaments dels agents des dels seus països d’origen.

Durant el viatge, els agents podran conéixer millor l’oferta de golf de la Comunitat Valenciana i també altres recursos turístics com a platges i gastronomia. El grup està format per nou professionals del sector de la turoperació del producte golf escandinau i un representant de l’Oficina Espanyola de Turisme a Estocolm. Dels nou agents, sis són suecs, dos noruecs i un finlandés. Els procedents de Suècia són 360 Travel Group AB, Birdie Golf Tours, Golf Joy Travel, HIP Travel AB, Tours & Travel AB i American Express Travel & Lifestyle Services; els dos noruecs pertanyen al toruoperador ATPI i el finlandés a AKMatkat.

Els turistes de golf trien la Comunitat pel seu clima, accessibilitat, qualitat/preu i tranquil·litat. La majoria dels turistes són estrangers (70%), principalment de Regne Unit, i Madrid és el principal emissor nacional. Viatgen a la Comunitat a la tardor, durant una setmana i visiten dos camps de golf, en grups de quatre persones i s’allotgen en habitatge propi o cedida (60%) o en hotel de 4 estels. Les seues activitats més habituals, a més del golf, són la gastronomia i l’oci nocturn. Al dia, cada turista de golf gasta 163 euros, 53 euros més si s’allotja en hotel, i 900 euros en el conjunt del viatge. És un turista satisfet i fidel, de fet, el 75% repetix visita i el 95% recomana la Comunitat com a destinació de golf.

tags

futbol plataforma per la llengua
Compartir

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

15 − 6 =