Normativa a complir sobre els castells unflables

Normativa a complir sobre els castells unflables

El regidor de Domini Públic, Carlos Galiana, ha recordat aquest matí el contingut de l’article 92 de l’actual ordenança municipal del domini públic, que fa referència als jocs infantils i atraccions unflables. El regidor Galiana ha recordat que les instal·lacions s’han d’assentar sobre terreny ferm i llis i que els parterres i superfícies enjardinades queden exclosos de permís per a aquest tipus d’atraccions.

A més, l’entitat autoritzada haurà de col·locar cartells informatius amb les indicacions de seguretat i les possibles restriccions d’ús, i es facilitarà al públic assistent totes les explicacions que siguen necessàries a aquest efecte.

D’igual forma, l’entitat autoritzada serà responsable diàriament de mantenir en condicions de seguretat, salubritat i neteja, tant les instal·lacions, com l’espai ocupat i la seua zona d’influència. A més, també és la responsable del fet que les instal·lacions i els elements de seguretat es mantinguen en tot moment en un estat òptim de funcionament. D’altra banda, cal dir que les instal·lacions estaran subjectes, si escau, a les inspeccions tècniques que fixe la normativa vigent aplicable.

Paral·lelament Galiana ha volgut traslladar un missatge de tranquil·litat a la ciutadania, ja que segons ha dit “existeixen a la nostra ciutat un gran nombre d’empreses ben solvents que munten amb totes les condicions i garanties de seguretat instal·lacions unflables com castells per als xiquets i xiquetes”.

Aquest recordatori es produeix després que el regidor Galiana haja rebut aquest matí en el seu despatx els regidors de l’oposició Félix Crespo (PP) i María Jiménez (C’s) tal com havien acordat en l’últim ple municipal.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

14 − un =

rambleta
forum empleo alcasser
gasmo
ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra