Nit d'estrenes per a aconseguir un important triomf

El Llevant deixa encarrilada l'eliminatòria copera davant el Girona (0-2)

girona-levante

El Llevant va encarrilar l'eliminatòria en el Montilivi davant un Girona que va plantar cara en els primers instants del partit. En els primers minuts tots dos conjunts es van ser mesurant les forces per a poc a poc el conjunt granota es va anar ficant en el seu camp. No obstant això, quan més a gust es trobava el Girona, va arribar Morales, en el 36, per a després d'una gran jugada deixar-li la pilota servida a Boateng perquè s'estrenara com a golejador i inaugurara el marcador de l'eliminatòria. Amb el 0-1 el Girona va intentar reaccionar però els minuts van passar i es va arribar al descans. Amb la represa, el conjunt de Machín semblava que estava prop d'aconseguir l'empat però Oier s'encarregue de desbaratar les ocasions i Doukouré va posar després d'un servei de cantonada en el 61 el gol de la tranquil·litat. Amb el 0-2 el Llevant va dominar l'encontre deixant encarrilada l'eliminatòria que es disputarà el pròxim 29 de novembre.

La primera part de l'estrena copera va ser un estira-i-arronsa entre el Girona i Llevant amb cert domini del conjunt local. Uns primers 45 minuts en el qual el conjunt granota a poc a poc es va anar ficant en el seu camp i cada vegada li costava més eixir al contraatac o armar algun atac amb cert perill. El Girona va ser guanyant terré i Oier va evitar alguna que una altra ocasió. No obstant això, passada la mitja hora de joc, el Llevant va començar a despertar i l'estrena copera era aprofitat perquè Boateng, en el minut 36, aconseguirà obrir el lluminós marcant el seu primer gol després d'una gran jugada de Morales que li la servia en safata. El davanter granota a punt va estar d'aconseguir ampliar la distància tan sols un parell de minuts després amb els mateixos protagonistes, Morales-Boateng, no obstant això es quede en el quasi. Amb l'esglai en el cos el Girona va intentar reaccionar però ja no hi havia temps per a molt més. Amb el 0-1 en el marcador Girona i Llevant encarrilaven el túnel de vestuaris.

Amb la represa i el marcador en contra, el Girona va eixir amb ganes i a punt va estar d'empatar en els primers compassos d'esta segona part. Va ser Oier l'encarregat de salvar als granotes doncs va aconseguir interceptar la rematada de Ramalho des de la frontal de l'àrea xicoteta en el 47. No obstant això, l'oportunitat més clara del conjunt català va estar en el 51 en les botes de Olungaa després d'una rematada de cap. I de l'empat a un es va passar al gol granota de la tranquil·litat en el 62 després d'un servei de cantonada llançat per Bardhi que Doukouré de cap s'encarregava de ficar-ho dins de la porteria de Bono. Amb el 0-2 en el marcador el conjunt de Machín va intentar reaccionar però un gran Oier s'encarregava de dissipar totes les ocasions i era el conjunt granota el que més oportunitats tenia d'ampliar l'avantatge. L'eliminatòria estava encarrilada per a sentenciar el pròxim 29 de novembre en la volta de l'eliminatòria copera, el partit va servir perquè els jugadors menys habituals acumularen minuts i perquè els davanters agafaren confiança de nou amb la seua estrena de cara a porta. Amb els deures fets, el Llevant tornava a casa pensant ja en la trobada diumenge que ve davant l'Eibar.