El Ninot Infantil Indultat 2017 pertany a la Falla Duc de Gaeta-Pobla de Farnals

Demà, 15 de març, es coneixerà el Ninot Indultat de la falla major

Foto: Armando Romero (Fallas.com)

El Ninot Infantil Indultat 2017 pertany a la Falla Duc de Gaeta-Pobla de Farnals
14/03/2017 -

La ciutat de València ha viscut, aquesta vesprada, una de les cites més esperades per les comissions falleres, des que va començar l’Exposició del Ninot. I és que gràcies a la votació popular, que ha anat valorant els diferents ninots fallers, per fi, es coneix el guanyador. El Ninot Infantil Indultat de les Falles 2017 pertany a la Falla Duc de Gaeta-Pobla de Farnals. Un enorme privilegi, ja que ha sigut el triat per a salvar-se de la cremà el pròxim 19 de març.

Milers de valencians, i també visitants, s’han anat acostant a la Sala Arqueries del Museu Príncipe Felipe de la Ciutat de les Arts i les Ciències per a gaudir amb la tradicional Exposició del Ninot.

Les tres comissions favorites per a aconseguir l’indult del ninot infantil eren la Falla Ceramista Ros-José María Mortes Lerma, la Falla Convento Jerusalén-Matemático Marzal i la Falla Duc de Gaeta-Pobla de Farnals, Finalment, ha sigut aquesta última l’afortunada amb un total de 6.920 vots.

El Ninot Infantil Indultat és obra de l’artista Joan S. Blanch, i forma part de ‘Aigua’, la falla infantil d’aquesta comissió fallera, pertanyent al sector de Camins al Grau, que ja ha aconseguit en dues ocasions alçar-se amb el ninot indultat, concretament l’any 2000 i 2001. Així mateix, aquest mateix ninot va ser catalogat, el passat 1 de març, com el millor ninot infantil de la secció especial de les Falles 2017.

Ara, tan sols queda esperar fins demà, 15 de març, per a conéixer quin Ninot haurà sigut el més votat per a convertir-se en el pròxim Ninot Indultat 2017 de la falla major.

tags
Compartir

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

prevencion accidentes ciclistas
sona la dipu
biopark
ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra