caixa popular

"Ningú no va als aniversaris a l'estiu", una de les apostes més potents de #OutOfTheBox

"Ningú no va als aniversaris a l'estiu", una de les apostes més potents de #OutOfTheBox
10/07/2017 -

La sintonia entre l’Espai Mutant de Las Naves i el Teatre Principal de Palma de Mallorca ha possibilitat l’intercanvi d’obres i que este cap de setmana es represente «Ningú no va als aniversaris a l’estiu», peça interactiva amb el públic, dirigida per la dramaturga Lluki Portas. Es tracta d’una producció que està inclosa en la programació estiuenca que Las Naves que se celebra sota el títol #OutOfTheBox.

Esta coproducció del Teatre Principal de Palma de Mallorca és una festa on es convida al públic a fer un collage, un joc entre la innocència, els problemes existencials i on ix una pregunta: per què fem el que fem?. «Ningú va als aniversaris a l’estiu» està dirigida i interpretada per la dramaturga i actriu Lluki Portas, qui comparteix escenari amb Diego Ingold.

“Volem que el públic visca una festa d’aniversari, no que vaja a veure una obra de teatre sobre les festes d’aniversari”, ha aclarit Portas. I és que la presència del públic és importantíssima en este muntatge i pren una responsabilitat en el desenvolupament de l’obra. Els i les espectadores són els convidats d’excepció d’un particular i delirant natalici.

La representació de «Ningú no va als aniversaris a l’estiu» tindrà lloc als patis de Las Naves. #OutOfTheBox explota les diverses ubicacions del Centre d’Innovació Urbana -biblioteca, sala d’exposicions i patis- per a programar estes obres de teatre innovadores.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

12 + nou =

90s love u
corts valencianes
cultura diputacion de valencia
ruta tapa del puig