Naix en La Fe el primer grup d'investigació format íntegrament per professionals d'Infermeria

Naix en La Fe el primer grup d'investigació format íntegrament per professionals d'Infermeria

L’Institut d’Investigació Sanitària La Fe (IIS La Fe) , de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, ha acreditat com a grup d’investigació emergent al Grup d’Investigació en Art i Cures, l’únic en la Comunitat Valenciana format íntegrament per professionals d’Infermeria. De fet, la visió d’este grup és consolidar-se com un dels principals grups d’investigació en cures d’Espanya en l’àmbit de la disciplina infermera i ser referents en investigació, desenvolupament i innovació de les cures de salut basats en l’evidència.

Tal com ha destacat la Doctora en Infermeria Esperanza Ferrer Ferrándiz, directora de l’Escola d’Infermeria La Fe i investigadora principal d’este grup, “la potencialitat del grup no resideix només en l’elevada formació dels seus quinze integrants, on el 78% són doctors en Infermeria, sinó en la proximitat a les persones a qui cuidem en l’Hospital La Fe, la qual cosa ens permet detectar de primera mà els seus problemes, pas essencial per a plantejar una investigació dirigida a resoldre’ls”.

Després d’una exhaustiva anàlisi interna i extern, el grup ha definit la seua estratègia en tres línies d’investigació. Concretament, els treballs se centren en la Innovació i desenvolupament de la metodologia docent infermera, la Promoció de la salut i ferramentes per al mesurament i el Requeriment de cures de comoditat en relació a la terapèutica de les persones, amb les seues necessitats i experiències de salut, malaltia i mort.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 + dinou =