Música per a les persones malaltes de l'Hospital Clínic

Música per a les persones malaltes de l'Hospital Clínic

La secció de vent de l’Orquestra de València ha oferit aquest matí un concert en el vestíbul de l’Hospital Clínic de València, en el marc del projecte social que du a terme la formació simfònica i el Palau de la Música. La regidora de Cultura i presidenta del Palau, Glòria Tello, ha assistit hui al recital, i ha recordat l’objectiu d’aquest projecte, que és acostar l’Orquestra a les persones i col·lectius més vulnerables, que no habitualment tenen accés a la seua música.

La regidora de Cultura, Glòria Tello ha assistit al concert, acompanyada pel director del Palau, Vicent Ros, així com pel gerent del Departament Clínic Malva-rosa, Álvaro Bonet, i el director mèdic de l’Hospital, Jorge Navarro. Segons la delegada, aquest nou programa solidari “consolida el vessant més social de la nostra Orquestra”. “Estem convençuts –ha afegit Tello- que aquests tipus d’accions generen bé a la societat, i tenim tota la intenció de continuar amb elles de cara al futur”.

Les persones malaltes i els seus familiars han pogut gaudir de la interpretació de la “Dansa eslava” d’Antonin Dvorák, la ‘suite’ de “Carmina Burana” per a doble quintet de vent, de Carl Orff, “‘Ragtime’ serenade” prer a octet de vent de S. Joplin, i les “Danses hongareses, núm. 4 i 7 de Johannes Brahms. Les professores i professors de l’Orquestra, sota la direcció del seu solista d’oboé, Roberto Turlo, han oferit com a propina una de les parts del “Carmina Burana”, que prèviament han interpretat.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × 2 =