caixa popular

El Museu de la Setmana Santa Marinera acull una nova exposició fotogràfica

El Museu de la Setmana Santa Marinera acull una nova exposició fotogràfica
29/05/2017 -

El regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset, ha anunciat una nova cita important per al Museu de la Setmana Santa Marinera de València, que a partir del pròxim dimecres, dia 31, acollirà una nova exposició fotogràfica sota el lema ‘Setmana Santa Marinera: un mosaic de mirades’.

La mostra fotogràfica pertany al col·lectiu Solofoto i tractarà de contribuir a difondre una mirada plural des de la fotografia sobre la festa gran dels Poblats Marítims, per mostrar així tota la seua diversitat i riquesa.

El regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset, ha defensat la necessitat de valorar i promocionar les festes de la ciutat i ha destacat que “la festa gran de la València marítima per fi rep per part del govern municipal la consideració que mereix com a festa important de la ciutat”. A més, ha fet una crida als veïns i veïnes de tota la ciutat a acostar-se a aquesta celebració a través del Museu de la Setmana Santa Marinera, “un espai dignificat que ens mostra una part important del patrimoni cultural festiu de la nostra ciutat”.

tags


feria tomate perelló

Més notícies

campaña prevencion suicidio

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

11 + 8 =

imed hospitales
oceanografic aniversario
mas mislata