Muñiz: "Teníem el partit molt controlat. És per a estar trist perquè els jugadors es mereixien més"

Muñiz: "Teníem el partit molt controlat. És per a estar trist perquè els jugadors es mereixien més"

Considera que l’actuació arbitral ha perjudicat al Llevant?

“M’agrada ser molt respectuós però no podem ser ximples. L’actuació de l’àrbitre és complicada però el partit d’avui podria haver-ho arbitrat qualsevol. El penal no ho és, no dir-ho és com si fórem ximples. Ha sigut un derbi net, intens i les jugades clares. És el que hem de viure, és una pena perquè els jugadors ho van donar tot en el camp. Van meréixer tot. No estic plorant, és que va ser molt clar. Qualsevol persona que ho veja pot dir-ho. Un altre dia s’equivocaran a favor nostre, és la competició, és així”.

Existeix alguna justificació o els han explicat un poc de l’actuació arbitral

“No es pot preguntar molt perquè ràpidament tiren de targetes i el que feixos és acumular targetes i sancions per al partit següent. Al final el Llevant i tots els que estem ens estem jugant molt i no podem anar regalant punts. Quan són tan clares no podem callar. Quan xoquen dos del mateix equip no poden xiular falta a l’altre. Róber arriba abans al penal. És un mal moment per a fer una roda de premsa després d’un partit així però si no opine, hui em criden ximple. Intent ser respectuós i bona gent i professional però no ximple”.

Dur colp per al vestuari esta derrota…

“No té per què passar-li factura. El vestuari està dolgut perquè va treballar bé per a portar-se els tres punts. Hi ha moltes situacions que ha de reforçar el nostre estat anímic. En qualsevol moment, si tot haguera sigut normal, ho podíem haver guanyat. Sabem que hi ha partits difícils i treballarem per a guanyar-ho. Normal que avui estan fastiguejats. Però van saber aguantar la situació perquè no ens van traure cap targeta groga per protestar i ha sigut complicat”.

Com es viatja a Anoeta per a la pròxima jugada?

“Tots els afeccionats al futbol es posaran d’acord, entenc que el cada club defensa el seu. No em fa falta ni tornar a veure les jugades, les he vist molt clara. Demà estarem recuperant i preparant el següent partit. Hem d’estar contents amb el treball de l’equip. Teníem el partit molt controlat. És per a estar trist perquè els jugadors es mereixien més. Anirem a Anoeta a traure els punts. És un d’eixos partits que d’ací a final de temporada seran transcendentals. Hui hem sabut remuntar un gol en contra i al final en els últims minuts s’ha vingut tot en contra”.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un + quatre =