caixa popular

Muñiz: "L'afició en moments durs et pot alçar, et dóna ales. Demane este suport per als partits que queden"

Muñiz: "L'afició en moments durs et pot alçar, et dóna ales. Demane este suport per als partits que queden"

Contents amb l’esforç però no arriba el gol…

“Vam fer tot el que vam poder. L’equip va tenir orgull, va tenir ritme, ocasions, ens ha faltat els punts. Este és el camí i el que hem de fer. Estic content amb el treball i disgustat perquè els jugadors no han tingut el seu premi. Hem de seguir així, açò és el futbol”.

Preocupats per la posició en la taula?

“Hem d’estar preparats per a jugar des de qualsevol posició. Queda la segona part de la Lliga i estem en una posició més o menys normal i hem de fer el que hem fet hui. Hem de tenir una mentalitat forta i dura per a superar els bons i mals moments. Hem d’oblidar-nos del passat doncs ningú viu d’açò i no et dóna res. L’equip ha demostrat que té coses per a quedar-se en la categoria. El que estiga més fort en tot el que comporta el futbol és el que es quedarà dels set equips que estem ací”.

Dóna la sensació que els rivals amb poc li fan gol al Llevant…

“Açò se soluciona seguint la línia de hui. Vam fer dues parts diferents i bones. A la primera aguantàrem al Celta i en la segona part ens vàrem bolcar en el seu camp. Hui vam fer molt poques coses malament, es tracta de millorar les coses i seguir així. Este és el camí, després en alguns partits tenim menys ocasions i marcàrem més gols. L’equip ha treballat bé en els últims partits de Lliga. Però açò mateix ho diuen els altres, hem de seguir al nostre, amb un vestuari a mort i tots involucrats. Avui solament he de donar-los l’enhorabona pel treball perquè en el 94 seguien barallant per a crear ocasions”.

Troba a faltar en partits com a este un major ambient en la graderia…

“Agraïsc els aplaudiments de hui. Necessitem el suport de l’afició. Som un equip jove, estem en una situació en la qual en determinats moments escoltar murmuris o xiulits et porten a prendre decisions equivocades. En els últims minuts de hui, malgrat la derrota, si l’afició t’anima, l’equip segueix lluitant fins als últims segons. Esta unió ens dóna força per a seguir sumant ocasions que poden acabar en gol. L’afició en moments durs et pot alçar, et dóna ales. Demane este suport per als partits que queden. Sabem que hi ha partits durs, sabíem que podíem arribar a esta situació, cert és que començàrem bé. Els mals moments han arribat i cal seguir remant. Hem d’estar preparats per a jugar en estes posicions i l’equip està preparat”.


semana memoria historica paiporta

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

disset − deu =