Muñiz: "La medicina és guanyar un partit per a tornar a creure que som capaços"

Muñiz: "La medicina és guanyar un partit per a tornar a creure que som capaços"

Un dur colp la derrota davant el Betis?

Quan vinc a treballar màxima il·lusió i ganes. En la vida sempre hi ha obstacles i cal superar-los. Tenim la màxima il·lusió i ganes, el de hui és un colp dur. Va haver-hi dos partits diferents. Un fins que avanç del primer gol i un altre quan van per davant. L’equip treballa al màxim, vam tenir les ocasions i la clau és que l’equip rival va tenir l’avantatge.

Creu que l’afició està contenta o no amb la imatge que mostra l’equip en el camp?

Va haver-hi dues parts molt diferenciades. Una en la qual l’equip competeix i treballa i una mitja hora final en la qual el Betis s’agafa la pilota, deixem més espais i ho aprofiten. El que s’avança en els partits obliga arriscar i açò es paga. Vam tenir ocasions i no vam tenir fortuna i en ficar ells el gol canvia tot el partit. Crec que els jugadors es van deixar tot en el camp.

És conscient que és el centre de totes les mirades?

És normal ser el centre de les mirades. Tots els que ens dediquem a açò sabem el que ocorre quan ganes i quan perds. Açò és un obstacle que hem de superar i mirar al capdavant. Quan fas el treball el més honrat possible mai has d’abaixar el cap.

Realment comprén ser el centre de les mirades?

En el futbol ho comprenc tot però no pense en açò. Sóc optimista, mai acatxe el cap. En 48 hores tenim un partit molt important. L’equip segueix fora dels llocs de descens, sap del complicat de la situació però no anem abaixar el cap.

El sorprendria no asseure’s en la banqueta…

No entraré en eixe debat, la meua obligació és pensar en el que podem fer per a millorar i traure açò avance. Alguna cosa que no depén de tu no t’has de preocupar. Cal pensar en el següent partit.

Li ha transmés confiança el director esportiu…

No vaig a parlar amb els dirigents d’açò cada vegada que els veig. Parlem de tot el que ocorre en el partit i és una conversa cordial i cadascun té una responsabilitat. No hem parlat d’açò, hem comentat les situacions. Són converses cordials.

S’ha canviat el sistema per a poder canviar les coses…

Al final quan estàs en una situació així has de canviar moltes coses. Cada sistema té les seues coses. Preteníem enganxar a la graderia, posar-nos per davant en el marcador perquè quan s’avança el rival has d’arriscar més i és més complicat. Hem tingut accions però no hem aconseguit el gol i açò ens ha llastrat.

Un problema major mentalment o futbolístic…

Lògicament mentalment és dur quan tenim esta ratxa de resultats i estàs a baix. Sobretot ve perquè juguem bé i no guanyem i açò llastra perquè quan juguem malament perdem i açò ens pesa. Quan anem per darrere ens pesa molt, no som capaços de remuntar. Estem treballant des de fa temps per a solucionar açò. La medicina és guanyar un partit per a tornar a creure que som capaços de tornar a guanyar al rival, és vital eixa victòria que et buide el panorama i el futur. Però sempre parlem en condicional i açò és molt difícil d’aconseguir. Treballem per a eixa victòria, per a la següent, al final la il·lusió no la perdrem mai, no tirarem la tovallola.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × 4 =