Muñiz: "Estàvem tan prop de la victòria que ens va entrar el pànic a guanyar"

Muñiz: "Estàvem tan prop de la victòria que ens va entrar el pànic a guanyar"

Amb què es queda d’este partit…

“Em quede que els jugadors s’han deixat la vida. Els canvis han sigut per problemes doncs hem tingut molts partits esta setmana. És una pena, en els últims encontres hem perdut punts i açò penalitza molt als equips de baix. Els jugadors li l’han deixat tot, se’ls ha de felicitar. Poc més se’ls pot dir perquè l’esforç era molt gran”

Ha sigut un colp el resultat però com ha vist el partit futbolísticament?

“Ha sigut un partit amb molt centre, molt rebuig, poques ocasions. Sabíem que anava a ser molt igualat, la pena és que t’avances en el marcador i no aconsegueixes mantenir-ho. En l’últim minut, es van veure els nervis perquè ells ens estaven ficant centres. Ens falta eixe polsim de sort per a rematar els partits. Molt centre i poca rematada i el partit controlat quasi un cent per cent d’efectivitat”

Li preocupa la seua continuïtat?

“No he tingut l’oportunitat de parlar amb ningú, vaig estar més preocupat per ells, la meua situació personal no és el que em preocupa, m’assabente més pel que digueu en la premsa”.

Li han marcat en l’últim minut en els últims encontres…

“És una situació complicada. Crec que és important controlar estos minuts perquè el que maneja millor estos últims minuts guanyarà. Hi ha eixa necessitat de punts i estàvem tan prop de la victòria que ens va entrar el pànic a guanyar. El futbol té eixes circumstàncies, hem de corregir-les i millorar-les. Hem de guanyar experiència perquè açò no ocórrega”

Com veu l’ambient?

“La veritat és que em sorprén que des de fa mesos hi ha instal·lat un pessimisme en l’entorn quan no hem entrat en llocs de descens. Nosaltres estem competint, treballant bé, els jugadors es buiden en el camp… No ho entenc molt bé però la veritat és que una victòria solucionaria açò. Per a competir en estes situacions cal ser molt forta de cap i quan ho tinguem clar anirem tots en la mateixa línia”

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

8 + tretze =