caixa popular

Muñiz: "És per a estar orgullosos d'aquest equip, és un vestuari amb ambició"

Muñiz: "És per a estar orgullosos d'aquest equip, és un vestuari amb ambició"

Valoració del partit:

“El partit ha sigut un bon partit de la categoria, entre dos equips que fa tot l’any que estan en els llocs de dalt. Estic molt orgullós de l’equip, de l’ambició amb la qual han eixit, de l’ambició que tenen de quedar lideres. Ha sigut un partit complet i molt bo”.

Lerma ha fet un excel·lent partit…

“Sí, ha fet un bon partit avui però és alguna cosa que porta fent tot l’any. Tenia moltes ganes de jugar després dels problemes que ha tingut, hem hagut de regular-ho per açò. La veritat és que està en un moment de forma extraordinària com ha demostrat. Estem molt contents perquè no s’ha ressentit i pel partit que ha fet”

El Llevant segueix competint malgrat estar ja en Primera…

“És per a estar orgullosos d’aquest equip, és un vestuari amb ambició, ixen a defensar la samarreta i lluiten perquè que els seus aficionats es van contents a casa i si açò ho acompanyem amb victòries millor. Aquesta és una temporada en la qual no hi ha un però. Som conscients que el que han aconseguit és molt difícil. Ells volen acabar la temporada a dalt. L’equip estava jugant bé, no feien falta els canvis, els hem fet per necessitats físiques doncs tots seguien rendint a molt nivell. Hem ajustat les posicions que ens ha fet falta.

Gran partit i temporada de Rober Pier…

Sí, està fent una excel·lent temporada. No m’agrada parlar individualment dels jugadors, ja que parlar de Rober és no parlar d’un altre company que ho fa igual de bé. El que té de bo aquest equip és que és un bloc, que estiga qui estiga ho fa bé. Com a tècnic gaudisc els entrenaments i en cada partit.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × 1 =

imed hospitales
trobades escola valenciana
oceanografic aniversario
mas mislata