Les Dones Pilotaris presenten les seues pròximes activitats

Les Dones Pilotaris presenten les seues pròximes activitats

La regidora d’Esports, Maite Girau, ha presentat la campanya de pilota valenciana “Va de Dóna” que reforça el paper de la dona en aquest esport autòcton, per a la que s’han organitzat diverses activitats. “Des de la regidoria d’Esports treballem per a aconseguir que cada vegada més la pilota siga un esport de referència. Volem també visibilitzar cada vegada més aquest esport en si i a les dones com a pilotaris. En l’esport en general segueix havent-hi una bretxa de gènere, que des de la regidoria estem disposats a reduir”, ha declarat Maite Girau.

En la presentació es trobava al costat de Maite Girau, el president de la Federació de Pilota Valenciana, José Daniel Sanjuan; la vicepresidenta de competicions femenines de la Federació, Ana Belén Giner, i també han acudit un nodrit grup de dones pilotaris que proven que cada vegada són més les que practiquen aquest esport. A més, s’ha presentat oficialment a la mascota Mapi.

Els representants assistents han volgut reforçar el protagonisme dels esportistes que assistien a la presentació, ja que “són ells la millor plataforma de difusió de tots els nostres esportistes joves. Cal fer-les visibles i que servisquen de model per a totes i tots, els xiquets i xiquetes que comencen”, ha explicat Girau. Les activitats s’inclouen dins dels actes de la Setmana de la Dona.

tags

futbol plataforma per la llengua
Compartir

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × un =