40 anys fent valors Caixa popular

Montón aborda amb AFEMA la posada en marxa d’un programa d’inclusió social per a persones amb trastorn mental greu

Montón aborda amb AFEMA la posada en marxa d’un programa d’inclusió social per a persones amb trastorn mental greu
05/08/2016 -

La consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Carmen Montón, ha mantingut una reunió amb el president de l’Associació de Familiars de Malalts Mentals d’Alacant (AFEMA) , Alfonso Rodríguez, per a abordar la posada en marxa d’un programa d’inclusió social per a persones amb trastorn mental greu.

Es tracta d’un acord de col·laboració per al desenvolupament de programes complementaris d’atenció a persones amb trastorn mental greu que estan sent tractats en les unitats de salut mental i les seues famílies.

Montón ha explicat que el conveni firmat amb AFEMA, que inclou una subvenció de 158.500 euros a l’associació, té com a fi “aconseguir una atenció integral a fi de previndre les recaigudes, reduir la cronificació, millorar la capacitat d’afrontament de la malaltia mental de la persona malalta i la seua família, a més de potenciar l’adopció d’estils de vida adequats i el suport als familiars”.

Per la seua banda, Alfonso Rodríguez ha explicat que “des d’AFEMA considerem que amb este nou govern i la sensibilitat demostrada per esta consellera, la salut mental deixarà de ser una patologia oblidada i estarà en pla d’igualtat amb altres patologies”.

tags
Compartir

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vacaciones en salou
Conciertos de viveros fira de valencia 2017
biopark
sona la dipu
les arts volants
ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra