caixa popular

Mona, catxirulo, pascueras i corda per a gaudir dels dies festius

Després de la Setmana Santa arriben els dies de viure la Pasqua en plena naturalesa

Mona, catxirulo, pascueras i corda per a gaudir dels dies festius

La Setmana Santa va començar oficialment diumenge passat de Ramos. No obstant això, a la Comunitat Valenciana les ‘vacances’ van començar a partir del Dijous Sant. Mentre uns viuen intensament les diferents processons de Setmana Santa, molts són els que escapen a altres llocs per a relaxar-se estos dies. No obstant això, la qual cosa és innegable és que a tots els agrada seguir les tradicions pel que el Dilluns de Pasqua es menjaran la mona, volaran el catxirulo, saltaran a la corda i cantaran les tradicionals cançons com la ‘Tarara’. De fet, les vacances de Pasqua a la Comunitat s’allarguen fins al dilluns de Sant Vicent pel qual es pot dir que es viu quasi més intensament la Pasqua que la penitència de la Setmana Santa.

Molts són els racons en les tres províncies de la Comunitat on acudir a gaudir i relaxar-se amb la família i els amics, molts llocs on menjar la tradicional mona i posar en practica els diferents jocs tradicionals. Sant Vicent de Llíria, Sant Esperit a Gilet, La Pedrera del Rei en Vilamarxant, La Canyada del Conill a Torrent o el Pi del Salt a Nàquera. Són llocs idonis on acudir.

 

La Canyada del Conill

Esta és una àrea recreativa situada en el Vedat de Torrent. En ella es pot trobar, a més del refugi on acampar, una zona de jocs per als més xicotets, un jardí, paellers, bancs, taules de pícnic de fusta, fonts, wc públics, dutxes… Un racó perfecte per a passar una divertida vesprada en família.

 

La Pedrera del Rei

Barracons amb taules, bancs i una meravellosa pinada és el que es trobarà qui fins a este racó de Vilamarxant s’acosten. Cal destacar que les barbacoes estan habilitades per a fer foc.

 

Sant Esperit

Situat a pocs quilòmetres de València, Gilet compta amb un ampli espai recreatiu als peus del Monestir de Sant Esperit. Paellers (un total de 4 amb quasi 50 graelles per a fer torràs), zona de jocs infantils, zona d’acampada i tota la diversió que els que fins allí acudisquen puguen imaginar fan d’este lloc un lloc ideal on acudir estos dies de Pasqua.

 

Sant Vicent de Llíria

Este parc municipal compta amb berenadors, un llac ple d’ànecs i peixos, rius que travessen el parc i molt pi on refugiar-se de la calor que entrada la primavera sol fer a València. A més, d’un parc infantil amb divertits i diferents gronxadors on els més xicotets gaudiran de valent.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 − 16 =

imed hospitales
trobades escola valenciana
oceanografic aniversario
mas mislata