40 anys fent valors Caixa popular

Món Gran d’Alboraia inicia un programa de teràpia amb gossos ensinistrats

Món Gran d’Alboraia inicia un programa de teràpia amb gossos ensinistrats
12/05/2017 -

L’Ajuntament d’Alboraia i l’associació Idogs han posat en marxa el programa de teràpia Divertidogs en el centre dirigit a persones amb discapacitat, Món Gran d’Alboraia. Es tracta d’un projecte especial, ja que compta amb l’ajuda d’uns simpàtics gossos per a desenvolupar i millorar les habilitats socials dels alumnes inscrits al taller.

Idogs, Asociación Nacional de Intervenciones Asistidas con Perros y Perros de Asistencia, ha elaborat aquest projecte amb la finalitat de plasmar els beneficis de la interacció humà-animal, en aquest cas amb un col·lectiu amb diversitat funcional intel·lectual. D’aquesta manera, l’Ajuntament d’Alboraia pretén utilitzar la motivació que atorguen aquests animals de companyia per a avançar en els àmbits cognitius, físic-funcionals, socials i psicoafectius dels alumnes de Món Gran.

Divertidogs prolongarà les seues sessions durant els mesos de maig, juny i setembre, involucrant al col·lectiu inscrit cada divendres al matí durant una hora. A una d’aquestes sessions han acudit l’alcalde d’Alboraia, Miguel Chavarría, acompanyat de la regidora d’Educació, Ana Bru, els quals han pogut comprovar la simpatia i l’eficàcia dels gossos que han acompanyat als alumnes de Món Gran.

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vacaciones en salou
Conciertos de viveros fira de valencia 2017
biopark
sona la dipu
les arts volants
ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra