caixa popular

Món Gran d'Alboraia inicia un programa de teràpia amb gossos ensinistrats

Món Gran d'Alboraia inicia un programa de teràpia amb gossos ensinistrats
12/05/2017 -

L’Ajuntament d’Alboraia i l’associació Idogs han posat en marxa el programa de teràpia Divertidogs en el centre dirigit a persones amb discapacitat, Món Gran d’Alboraia. Es tracta d’un projecte especial, ja que compta amb l’ajuda d’uns simpàtics gossos per a desenvolupar i millorar les habilitats socials dels alumnes inscrits al taller.

Idogs, Asociación Nacional de Intervenciones Asistidas con Perros y Perros de Asistencia, ha elaborat aquest projecte amb la finalitat de plasmar els beneficis de la interacció humà-animal, en aquest cas amb un col·lectiu amb diversitat funcional intel·lectual. D’aquesta manera, l’Ajuntament d’Alboraia pretén utilitzar la motivació que atorguen aquests animals de companyia per a avançar en els àmbits cognitius, físic-funcionals, socials i psicoafectius dels alumnes de Món Gran.

Divertidogs prolongarà les seues sessions durant els mesos de maig, juny i setembre, involucrant al col·lectiu inscrit cada divendres al matí durant una hora. A una d’aquestes sessions han acudit l’alcalde d’Alboraia, Miguel Chavarría, acompanyat de la regidora d’Educació, Ana Bru, els quals han pogut comprovar la simpatia i l’eficàcia dels gossos que han acompanyat als alumnes de Món Gran.semana memoria historica paiporta

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 + 17 =