caixa popular

El Ple Municipal aprova una moció que demanda un nou model salarial i un pacte de rendes per a Espanya

El Ple Municipal aprova una moció que demanda un nou model salarial i un pacte de rendes per a Espanya
06/10/2017 -

El passat ple municipal de setembre ens va deixar, entre altres qüestions, una moció aprovada que busca un nou model de salaris i un augment progressiu de les rendes, centrant-se principalment en les rendes més baixes. L’objectiu de la moció? Demanar que els salaris recuperen el pes que tenien en el repartiment de la renda nacional en el període previ a la crisi i sol·licitar un increment salarial entre un 2% i un 3% en 2018, i entre un 2,5% i un 3,5% en els anys successius (2019, 2020 i 2021).

La moció i el seu contingut parla de derogar l’actual reforma laboral i d’incrementar –progressivament– el salari mínim interprofessional fins a situar-lo en els 1.000 euros l’any 2020.

La proposta, dirigida al govern d’Espanya, insta també a equiparar la pujada salarial dels empleats públics per a 2018 i la implantació de la jornada laboral de 35 hores setmanals. Després de debatre el text presentat per l’equip de govern, la moció fou aprovada amb els vots a favor dels socialistes de Picassent, Canviem entre Tots i Compromís, el vot en contra del Partit Popular i l’abstenció de Ciutadans. “Pensem que ja és hora d’implementar polítiques que busquen una millora salarial i que tornen les coses almenys al punt inicial d’aparéixer la crisi. La ciutadania ha de notar la millora econòmica en mesures concretes”, comentà el regidor d’Hisenda, Paco Quiles.


feria tomate perelló

Més notícies

campaña prevencion suicidio

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres + vint =

trobades escola valenciana
oceanografic aniversario
mas mislata