caixa popular

Mobiliari i decoració de micro-formigó per a les cafeteries

Els elements decoratius, situats en la Cafeteria ‘La Manera’ del carrer Moratín, conjuminen resistència, diferenciació i disseny

Mobiliari i decoració de micro-formigó per a les cafeteries
24/04/2017 -

Prendre un café sobre una taula de formigó, un còctel sobre una barra del mateix material o estar envoltat per gelosies que poden ser testimoni de les paraules de diverses generacions. Estos són els elements que la companyia de productes químics per a formigó MC Spain ha aconseguit gràcies a les nombroses proves dutes a terme per a aconseguir un microformigó controlat més fluid que el tradicional.

Estes característiques han permés que el formigó fóra més fàcilment introduït en motles metàl·lics elaborats a la carta per l’empresa Tubosca S.L per a desenvolupar estes particulars formes.

El resultat han sigut 6 taules de formigó, una barra de 5 metres per 60 centímetres i més d’un metre de gelosia interior que s’han situat en la cafeteria ‘La Manera’, situada en el carrer Moratín de la ciutat de València.

MC Spain ha aconseguit este microformigó controlat per a la consecució dels mobles i elements decoratius del local amb la quantitat adequada del seu producte Emcekrete 60 F. Però a més, estos han hagut de ser tractats amb un altre dels productes de MC Spain perquè s’aconseguira l’acabat desitjat.

 

El formigó ‘de les coses’

Segons el delegat de MC Spain en la zona de Llevant, Mario Port, “la superfície d’estos mobles i elements decoratius ha sigut completada amb Emcephob Nanoperm T, un protector superficial que permet la difusió de vapor d’aigua, redueix i resisteix enfront de la carbonatació, el gel, la intempèrie, la llum, UV i és hidròfob, repel·lent a la brutícia i fins i tot anti grafit”.

A més, Mario Port explica com “en esta ocasió el client ens ha requerit un acabat transparent que deixara veure precisament les imperfeccions pròpies del formigó i els clients que acudisquen al lloc puguen comprovar fefaentment del material amb el qual està construït este tipus de mobiliari”.

D’esta manera, estes taules, barra i gelosies de formigó conjuminen l’acabat desitjat, la resistència d’un material molt durador, ja que pot arribar a romandre 100 anys en perfectes condicions, el disseny i la distinció que atorguen al local un material diferent del tradicional. A més, a causa de la seua durabilitat és un material econòmic.

No obstant això, un dels seus grans avantatges sobre la resta de materials és la seua mal·leabilitat. “El formigó pot ser emmotllable i, amb els productes adequats adquirir qualsevol forma o color. I malgrat que estem acostumats a veure-ho en els exteriors, es tracta d’una opció perfecta per a decoració i mobles d’interior”, subratlla el delegat de MC Spain en la zona de Llevant.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quinze + divuit =

trobades escola valenciana
oceanografic aniversario
mas mislata