caixa popular

Mislata destina el Fons de Cooperació Municipal a remodelar les pistes multiesportives de La Canaleta

Mislata destina el Fons de Cooperació Municipal a remodelar les pistes multiesportives de La Canaleta
21/04/2017 -

L’alcalde de Mislata, Carlos Fernández Bielsa, i el president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez, es van reunir ahir dijous per a acordar una inversió de 300.000 € que es destinarà a la remodelació del complex poliesportiu de La Canaleta. Els diners arribaran de seguida a través del Fons de Cooperació Municipal i es destinarà a una primera fase de millora del poliesportiu, centrada en la rehabilitació de les pistes esportives exteriors.

El govern municipal té intenció de projectar una segona fase amb altres obres de millora del poliesportiu, per al que Bielsa també va sol·licitar ahir a Rodríguez el suport de la institució provincial. La Diputació es va comprometre a estudiar la proposta de Mislata. Sobre el Fons de Cooperació Municipal, l’alcalde va assegurar ahir que és “una eina important que permet millorar les instal·lacions i serveis públics, solucionar deficiències i, en definitiva, millorar la vida dels ciutadans i ciutadanes”.

Aquesta no és la primera vegada que la Diputació de València col·labora amb l’Ajuntament de Mislata en el condicionament i renovació de les instal·lacions esportives municipals. De fet, en els dos últims exercicis, el finançament de la institució provincial ha servit per a rehabilitar el pavelló poliesportiu, la piscina d’estiu i la piscina coberta.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 + dos =

90s love u
corts valencianes
cultura diputacion de valencia
ruta tapa del puig