caixa popular

Mislata recapta diners per a obrir un centre d'oci infantil en els campaments sahrauís

El Joc Solidari organitzat pels Juniors Shalom, AHUIM i l’Ajuntament reuneix en el pavelló del Quint a centenars de persones

Mislata recapta diners per a obrir un centre d'oci infantil en els campaments sahrauís
04/01/2017 -

Els Junior Shalom, l’associació AHUIM i la regidoria de Joventut l’Ajuntament de Mislata van celebrar el passat dia 29 de desembre la cinquena edició del Joc Solidari en el pavelló poliesportiu del Quint. Es tracta d’una gran fira d’activitats dirigides a xiquets i xiquetes de totes les edats. Però a més de divertir als més xicotets, la finalitat d’este esdeveniment és una vegada més solidària: destinar tota la recaptació a la construcció d’un centre d’oci infantil i juvenil en els campaments sahrauís.

Durant tota la vesprada, el pavelló d’esports va servir de marc per a la celebració de tallers, jocs, música, dansa i activitats esportives. Els joves van tenir l’oportunitat de divertir-se amb actuacions de màgia, amb el circuit d’educació viària de Nemasa o en els tradicionals tallers “pintacaras”.

El Quint va tornar a congregar a multitud de xiquets i majors en un esdeveniment familiar que s’ha convertit ja en un clàssic del Nadal de Mislata. A més dels Juniors Shalom i AHUIM amb moltes les entitats, associacions i clubs esportius que col·laboren en este gran esdeveniment solidari.

tags

feria tomate perelló

Més notícies

campaña prevencion suicidio

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

10 − set =

trobades escola valenciana
oceanografic aniversario
mas mislata