Els comerços de Mislata promocionen les seues rebaixes amb cartell en valencià

Els comerços de Mislata promocionen les seues rebaixes amb cartell en valencià

La regidoria de Promoció del Valencià de Mislata, a través de l’Agència Municipal Aviva-Mislata, ha coordinat un altre any més l’edició de la campanya “Rebaixes i descomptes” per a impulsar l’ús social del valencià en els comerços de la ciutat. El Consistori repartirà en els pròxims dies 1.000 cartells i 2.000 etiquetes on consten les paraules “abans” i “ara” per a posar el preu rebaixat. Els destinataris de la campanya són els xicotets comerços i els clients que acudeixen habitualment a aquests locals.

Aquest matí els regidors de Comerç i Promoció del Valencià, Mayka Tarín i Ximo Moreno respectivament, han repartit cartells de la campanya “Rebaixes i descomptes” per diferents tendes del municipi.

A més d’ajudar als comerciants a senyalitzar els seus descomptes de rebaixes, aquesta campanya serveix també per a reforçar l’ús social del terme ‘abans’, la utilització del qual estava caent en desús en favor del castellanisme ‘antes’ i en segon lloc per a formar una imatge unitària entre els comerços de la població amb el valencià com a nexe d’unió.

L’Agència de Promoció del Valencià de Mislata és, al costat de la de Montcada, l’encarregada de coordinar aquesta campanya per a tota la Comunitat Valenciana. Compta amb el finançament de la Diputació de València i els dissenys han sigut elaborats per Guillermo Borrás, alumne de l’Escola d’Art i Superior de Disseny de València.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × 1 =