Mislata presenta a la comunitat educativa el seu objectiu de desenvolupament sostenible

Mislata presenta a la comunitat educativa el seu objectiu de desenvolupament sostenible

L’Aliança de Ciutats pel Desenvolupament Sostenible és un projecte de la Generalitat que pretén complir els 17 objectius de desenvolupament sostenible (ODS) aprovats per l’ONU a través de les 17 ciutats més poblades de la Comunitat Valenciana. En este grup de ciutats està inclosa Mislata, a la que el govern valencià ha assignat l’objectiu número 4, el de la “Educació”.

Per a concretar la participació de Mislata en esta aliança i presentar formalment l’objectiu a tota la comunitat educativa, ahir a la vesprada es va celebrar una xarrada col·loqui en el Centre Jove del Mercat. L’acte va comptar amb l’assistència de l’alcalde, Carlos Fernández Bielsa, el director general de Cooperació i responsable polític d’esta iniciativa, Federico Buyolo, i la regidora d’Educació, Ana Mª Julián.

En la xarrada del Mercat va participar també Jadi Kicheva, mediadora intercultural d’origen rus, que va arribar a Espanya com a sol·licitant d’asil polític i que va estar una temporada en el CAR. Esta experta en la matèria va explicar la importància de “educar en el respecte a les diferències culturales” i va assegurar que “la educació que donem en els col·legis de Mislata té també una influència a nivell global”. Després de la presentació, els assistents van tindre l’oportunitat d’intervindre per a aportar el seu punt de vista.

Entre els assistents estaven els representants de tota la comunitat educativa de Mislata, a qui la regidora d’Educació els va avançar l’estratègia i el calendari d’activitats que es realitzaran en els centres educatius. “El objectiu principal és sensibilitzar els jóvens sobre la importància de promoure estos objectius de desenvolupament sostenible i en especial el de l’educació, a nivell global, que és el que ens toca treballar en Mislata”, explica Ana Mª Julián. La regidora, a més, va destacar la importància del paper de la comunitat educativa (directors, professors, mares i pares, etc.) per a dur a terme este projecte.

tags

ciudadanos fallas
Compartir

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dinou + 14 =