caixa popular

Mislata organitza una setmana d'activitats lúdiques per a avis i néts

El Ayuntamiento aprovecha los primeros días de las vacaciones estivales para organizar una propuesta de convivencia intergeneracional

Mislata organitza una setmana d'activitats lúdiques per a avis i néts
08/07/2016 -

La regidoria de Persones Majors de Mislata, amb la col·laboració de l’associació Majors Voluntaris, ha organitzat un any més la “Setmana d’avis i néts”. Aquesta activitat està pensada perquè nens i majors gaudeixin junts de l’inici de les seves vacances estivals. A més, la proposta, com explica la regidora de Persones Majors, Pepi Luján, “ajuda també als pares a conciliar la seva vida laboral i familiar.

Durant tota una setmana, al centre municipal del carrer Maestro Palau, els més petits i els seus avis juguen i es diverteixen junts, reforçant així els seus llaços afectius. I com diuen que l’experiència és la millor virtut, són els més majors els qui ensenyen als seus néts els jocs tradicionals de la seva infància, com ballar la baldufa, volar el diábolo o saltar a la corda.

A més dels esports i jocs tradicionals, avis i néts també han pogut ballar i fer manualitats junts. Els nens descobreixen noves formes de jugar i els avis també aprenen d’ells. Aquests intercanvis generacionals porten realitzant-se des de fa diversos anys i, després del bon acolliment que ha tingut aquesta nova edició, l’Ajuntament de Mislata ja ha confirmat que seguirà apostant aquesta activitat.

tags

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

nou + dotze =

imed hospitales
trobades escola valenciana
oceanografic aniversario
mas mislata